«رنگها با آدم حرف می زنند» منتشر می شود

تهران – جارپرس – «رنگها با آدم حرف می زنند» سومین اثر سعید ناظمی تا پایان شهریور ماه و با همت نشر داستان منتشر می شود.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، «رنگها با آدم حرف می زنند» عنوان دومین مجموعه داستان کوتاه سعید ناظمی پس از «خط چهارم» است، داستان های این مجموعه نیز مثل مجموعه قبل به سوژه های اجتماعی پرداخته که کمتر مورد توجه دیگر نویسندگان قرار گرفته است.
«رنگها با آدم حرف می زنند» شامل ۱۱داستان کوتاه است که از بین آنها می توان به باغ ارم، فلک الافلاک، وای فای نامه، روزهای نه چندان بد و نبش قبر اشاره کرد که در این میان داستان کوتاه «روزهای نه چندان بد» مورد تقدیر سومین جشنواره ادبی پیشگیری از سرطان بوشهر ۹۵ قرارگرفته است.
سعید ناظمی، نویسنده، شاعر، پژوهشگر، منتقد و روزنامه نگاری است که در سال ۹۵ هم کتاب کتیبه ها را به بازار نشر عرضه کرده، رقص باد صبا (مجموعه غزلیات)، چهار مقاله (شامل چهار مقاله در حوزه ارتباطات) و وصال عاشقانه (ترکیب بندی عاشورایی) از دیگر کتابهای این نویسنده است که بزودی روانه بازار نشر خواهد شد.
** مدیر انتشارات پیام؛ میهمان تاریخ شفاهی کتاب
به گزارش ایرنا از خانه کتاب، پانزدهمین نشست «تاریخ شفاهی کتاب»، شنبه (هفتم مرداد ماه) با حضور محمد نیک دست مدیر انتشارات پیام در سرای اهل قلم خانه کتاب برگزار می شود.
دوره جدید برگزاری سلسله نشستهای «تاریخ شفاهی کتاب» با مدیریت نصرالله حدادی، نویسنده و پژوهشگر حوزه نشر کتاب از فروردینماه سال ۱۳۹۶ آغاز شده و تاکنون سیزده نشست از این سلسله جلسات با حضور حاج بیتالله رادخواه، (مشمعچی) مدیر انتشارات «تهران – تبریز»، جمشید اسماعیلیان، مدیر انتشارات «پرتو»، ابوالقاسم اشرفالکتابی، مدیر انتشارات «اشرفی»، بیوک چیتچیان، مدیر انتشارات مرتضوی، سید جلال کتابچی، سید فرید کتابچی و سید محمد باقر کتابچی، انتشارات اسلامیه، مرتضی آخوندی مدیر انتشارات «دارالکتب اسلامیه»، خانواده مرحوم محمد زهرایی، مدیر انتشارات «کارنامه»، محمدرضاناجیاناصل، مدیر انتشارات رسا برگزار شده است.
پانزدهمین نشست تاریخ شفاهی کتاب شنبه ساعت۱۰تا ۱۲ در سرای اهل قلم
برگزار می شود.
** انتشار گنجینه گویشهای ایرانی ـ استان اصفهان ۳
به گزارش ایرنا از فرهنگستان زبان و ادب فارسی، گنجینه گویشهای ایرانی عنوان عمومی مجموعه فرهنگهایی است که نخستین دفتر آن در سال ۱۳۸۴ با عنوان گنجینه گویششناسی فارس به همّت عبدالنبی سلامی در فرهنگستان منتشر شد و تاکنون هفت دفتر آن به سرانجام رسیده است.
هدف از انتشار گنجینه گویشهای ایرانی که ادامه همان کار پیشین در دیگر استانهای ایران است، صرفا ارائه مواد خام (حدود ۲۵۰۰ واژه و ۱۰۰ جمله) از گویشهای اصیل ایرانی است که میتواند از جنبههای مختلف آوایی، صرفی، نحوی، واژگانی و معنایی مورد بررسی قرار گیرد و پژوهشگران عرصههای گوناگون، به خصوص زبانشناسان و مردمشناسان از آن بهره گیرند.
گنجینه گویشهای ایرانی بر اساس پرسشنامهای فراهم آمده که در وبگاه فرهنگستان تحت عنوان « راهنمای گردآوری گویشها» موجود است، این پرسشنامه درواقع الگوی گروه زبانها و گویشهای ایرانی برای گردآوری مواد خام گویشهای ایرانی است.
کاشان، یکی از شهرستانهای استان اصفهان است که شاید بتوان آن را از توابع گویش خیز ایران بهحساب آورد که شهرها، روستاهای کوهستانی، بخشها و روستاهای حاشیه کویر، جزء توابع آن محسوب میشوند.
در این دفتر که سومین مجموعه از مجموعههای گنجینه گویشهای ایرانی استان اصفهان است، به بررسی و توصیف دستوری ۹ گویش این ناحیه پرداخته شده که عبارت هستند از: آذرانی، ابوزیدآبادی، اُزواری، بَرزُکی، تُتماجی، تَجِرهای، قُهرودی، ویدوجی، ویدوجایی.
کتاب گنجینۀ گویشهای ایرانی: استان اصفهان ۳، تالیف سیّد طیّب رزاقی است که انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی آن را در ۳۹۲ صفحه و به بهای ۲۰۰هزار ریال منتشر کرده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰