0 نظر
200 بازدید

رئیس پلیس تهران بزرگ: ۴۷۹ سارق و مالخر دستگیر شدند

double-quot
تهران – جارپرس – رئیس پلیس تهران بزرگ از دستگیری ۴۷۹ سارق، مالخر در قالب طرح رعد ۱۳ خبر داد.
کد خبر : 26404
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 9 مرداد 1397 - 9:02
رئیس پلیس تهران بزرگ: ۴۷۹ سارق و مالخر دستگیر شدند

به گزارش جارپرس از ایرنا، سردار حسین رحیمی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در میان دستگیر شدگان ۲۳ باند سرقت نیز کشف شد که به صورت گروهی و سازماندهی شده عمل می کردند افزود: دستگیر شدگان به ۶۸۵ فقره سرقت اعتراف کردند.
وی اضافه کرد: ۱۱۷ خودرو، ۸۸ موتورسیکلت، ۸ قبضه سلاح جنگی، ۴۸ قبضه سلاح سرد و ۱ قبضه اسلحه شکاری از جمله مکشوفات از این سارقان است.
سردار رحیمی ارزش اموال مسروقه کشف شده از سارقان و مالخران را سه و نیم میلیارد تومان ذکر و اضافه کرد: همچنین روز گذشته پلیس پیشگیری موفق به کشف یک انبار سه طبقه احتکار کالاهای اساسی شد که یک فرد سابقه دار نیز در این ارتباط دستگیر شد.
وی ادامه داد: ۴۶ پرونده نیز در رابطه با قاچاق و احتکار کالاهای ضروری و اساسی مردم تشکیل شده است که ۲۸ نفر از افراد مرتبط با این امر دستگیر شده اند.
سردار رحیمی ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه را ۴ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: دستگیر شدگان برای تعیین تکلیف به دستگاه قضایی معرفی شده اند.
وی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر را از دیگر بخش های طرح رعد ۱۳ ذکر کرد و افزود: در این طرح پلیس موفق به کشف و ضبط ۸۰ کیلوگرم مواد مخدر و همچنین دستگیری۲۸۷ نفر که در قالب ۱۵ باند خرده فروشی فعالیت می کردند، شد.
سردار رحیمی گفت: در طرح رعد ۱۳ پلیس موفق به کشف و ضبط ۱۱ هزار سی دی غیرمجاز و مبتذل و ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر انواع مشروبات الکلی شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.