0 نظر
220 بازدید

دومین واکسن آمریکایی کرونا تایید شد

double-quot تهران-جارپرس- سازمان غذا و داروی آمریکا، واکسن ضد کرونای تولیدی شرکت مدرنا را هم برای مصارف اضطراری تایید کرد.
کد خبر : 41507
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 - 7:15
دومین واکسن آمریکایی کرونا تایید شد

به گزارش جارپرس ازایرنا، چراغ سبز اف دی ای شامگاه جمعه پس از آن برای واکسن کرونای مدرنا روشن شد که کمیته مشاوره واکسن‌ها و محصولات بیولوژیکی روز پنج‌شنبه این واکسن را تایید کرده بودند.

سازمان غذا و داروی آمریکا در صفحه توئیتری خود نوشت امروز ، اف دی ای مجوز استفاده اضطراری (EUA) را برای دومین واکسن پیشگیری از کووید-۱۹ ناشی از سارس-کوو-۲ صادر کرد. به این ترتیب اجازه داده می‌شود واکسن در ایالات متحده برای استفاده اضطراری در افراد ۱۸ سال به بالا توزیع شود.

به اعتراف این سازمان، داده‌های موجود، شواهد روشنی را از جلوگیری موثر از کووید-۱۹ نشان می‌دهد.

پیش از این هم شرکت دارویی فایزر- بیوان‌تک موفق به ساخت واکسن شدند و پس از تایید سازمان غذا و دارو به میزان حدود ۳ میلیون دز را در سراسر آمریکا توزیع کردند.

تزریق این واکسن هم در حال حاضر انجام می‌شود که تا کنون از مقامات ارشد آمریکا، مایک پنس معاون اول ترامپ و نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا آن را دریافت کرده‌اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.