دستگیری اعضای ۲۹ باند سرقت و زورگیری در تهران



به گزارش جارپرس از ایرنا، سردار حسین رحیمی روز سه شنبه در تشریح طرح ضربتی پلیس برای برقراری امنیت و آرامش در شهر تهران، افزود: با اجرای این طرح ۱۰۵ سارق و زورگیر به عنف در قالب ۲۶ باند شناسایی و دستگیر شدند.
وی اظهار کرد: از این تعداد ۴۰نفر سارق و زورگیر به عنف، ۳۶ نفر سارق منزل و مغازه و ۲۹ نفر نیز سارق خودرو و موتورسیکلت هستند.
سردار رحیمی تصریح کرد: همچنین ۱۷ جاعل و کلاهبرداران و ۱۷ محکوم فراری نیز با اجرای طرح های ضربتی پلیس تهران بزرگ در ۴۸ ساعت گذشته شناسایی و دستگیر شدند.
رییس پلیس پایتخت اظهار کرد: همچنین دراین رابطه ۱۳ عضو یک باند فعال در شرکت های هرمی نیز شناسایی و دستگیر شدند.
وی با اشاره به انهدام ۲ باند قاچاق کالا، گفت: کشف اموال قاچاق به ارزش حدود ۶ میلیارد تومان شامل برنج، پوشاک، کفش و سیگارت و همچنین کشف و ضبط ۹۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه از دیگر دستاوردهای طرح ضربتی پلیس تهران بزرگ است.
سردار رحیمی افزود: بیش از ۸۰ نفر از دستگیر شدگان طرح ضربتی پلیس افراد سابقه دار هستند.
رییس پلیس تهران بزرگ در ادامه با اشاره به فرارسیدن ایام پایانی سال و ضرورت تامین امنیت و آرامش شهروندان در این ایام، گفت: برنامه ریزی لازم برای برقراری نظم و آرامش در بخش های ترافیکی و ایمنی سطح شهر در ایام پایانی سال انجام شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰