0 نظر
251 بازدید

دریافت تست کرونا از دانشجویان برای بازگشایی دانشگاه

double-quot تهران - جارپرس - دانشگاه لویولا آمریکا قصد دارد در ترم آتی درصدی از کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کند و برای حفظ سلامتی دانشجویان از آنها تست کرونا دریافت کند.
کد خبر : 40453
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 آذر 1399 - 10:04
دریافت تست کرونا از دانشجویان برای بازگشایی دانشگاه

به گزارش جارپرس از ایسنا، با توجه به شیوع کروناویروس و تعطیلی دانشگاه‌ها، دانشگاه “لویولا شیکاگو”(Loyola) هم در نبود دانشجویان در سکوت بوده است.

دانشگاه لویولا اعلام کرد در ترم بهار تا ۱۰ درصد از دوره‌های کارشناسی به صورت حضوری برگزار خواهد شد. این دانشگاه در نظر دارد از سلامتی و ایمنی تمامی افراد در پردیس‌های دانشگاه اطمینان حاصل کند.

به همین دلیل به صورت هفتگی از دانشجویان تست کرونا دریافت خواهد شد.

یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی این دانشگاه گفت: من واقعا افراد زیادی را در دانشگاه نمیبینم.هیچ کدام از کلاس‌های من به صورت حضوری نبوده است.

وی ادامه داد: انجام این تست‌ها کار بسیار خوبی است. البته من امیدوار بودم این اقدام در ترم جاری صورت گیرد.

دانشگاه لویولا برای اجرای این آزمایش کرونا که مبتنی بر بزاق است، با دانشگاه ایلینوی همکاری کرده است.

دانشجویان مقطع کارشناسی در لویولا مجبورند دو بار در هفته آزمایش کرونا دهند.البته این تست‌ها برای کارکنان دانشگاه هم ارائه خواهد شد.

دانشگاه لویولا گفته که اگر دانشجویی قوانین کرونایی را رعایت نکند، امکان دسترسی به ساختمان دانشگاه را نخواهد داشت و کارت دانشجویی او غیرفعال خواهد شد.

نتایج نظرسنجی انجام شده از دانشجویان این دانشگاه نشان می‌دهد که بسیاری از آنها نسبت به برنامه دانشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند و گفته‌اند که از این برنامه حمایت می‌کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.