0 نظر
155 بازدید

درگیری در مرز لبنان و فلسطین اشغالی

double-quot تهران- جارپرس-منابع رسانه‌ای پس از انتشار اخباری مبنی بر حمله موشکی از خاک لبنان به سرزمین‌های اشغالی از درگیری و تیراندازی در مرز لبنان و شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
کد خبر : 134390
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 مهر 1402 - 17:27
درگیری در مرز لبنان و فلسطین اشغالی

به گزارش  جارپرس از ایرنا، شبکه الجزیره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرد که بعد از ظهر امروز یک گروه مسلح حصار مرزی میان لبنان و سرزمین‌های اشغالی را منفجر کرده و وارد سرزمین‌های اشغالی شدند.

بر پایه این گزارش، پس از این اقدام نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با این نیروها وارد درگیری مستقیم شدند.

منابع رسانه‌ای همچنین اعلام کردند که این اتفاق در نزدیکی شهرک الظهیره در مرز لبنان و فلسطین اشغالی رخ داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی بالگردهای خود را به سمت این منطقه به پرواز درآورده تا مانع از نفوذ به داخل سرزمین‌های اشغالی شود.

لحظاتی قبل نیز همزمان با ادامه عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی برای سومین روز متوالی، منابع رسانه‌ای از شلیک چند موشک از خاک لبنان به سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

شبکه الجزیره در این باره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرد که ۱۲ موشک از خاک لبنان به سمت «الجلیل» و منطقه «جبل الشیخ» شلیک شده است.

منابع خبری همچنین از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در الجلیل خبر داده‌اند.

رسانه های صهیونیستی با ابراز نگرانی نسبت به این حمله اظهار امیدواری کرده‌اند که جبهه جدیدی علیه صهیونیست‌ها در شمال فلسطین اشغالی گشوده نشود.

برخی منابع صهیونیستی نیز اعلام کرده‌اند که این حمله ممکن است توسط گروه‌های فلسطینی انجام شده باشد.

در همین راستا خبرنگار المنار اعلام کرد: آنچه در مورد شلیک موشک از جنوب لبنان منتشر شده است، صحت ندارد و ناشی از سردرگمی دشمن است.

به گزارش ایرنا، رزمندگان مقاومت فلسطین از صبح شنبه عملیات همه جانبه و بی نظیر خود با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.

با آغاز عملیات و فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.

در این حمله ترکیبی علاوه بر هوا و دریا، تفنگداران حماس با پیشروی در اراضی اشغال‌شده تلفاتی بی‌سابقه را بر صهیونیست‌ها وارد آوردند که به اذعان رسانه های صهیونیستی، یک هزار صهیونیست تاکنون به هلاکت رسیده، ۲۳۸۲ نفر زخمی شده اند که ۲۲ نفر از آن‌ها امیدی به زنده ماندنشان نیست و ۳۴۵ نفر دیگر هم در وضعیت وخیم و خطرناک هستند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، شمار صهیونیست های به اسارت درآمده توسط رزمندگان حماس را بیش از ۱۵۰ نفر اعلام کرده که باید شمار ۳۰ صهیونیست اسیر شده توسط جهاد اسلامی و اسارت ده ها صهیونیست دیگر توسط گروه های مختلف و حتی مردم عادی فلسطین را به آن افزود و این در حالی است که ۷۵۰ صهیونیست نیز مفقود هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.