0 نظر
180 بازدید

دبیر کل سازمان ملل متحد از برجام حمایت کرد

double-quot
نیویورک – جارپرس – دبیرکل سازمان ملل متحد در دیدار با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از برجام حمایت کرد و خواستار پایبندی همه طرف ها به تعهدات خود در این توافقنامه شد.
کد خبر : 25379
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 - 4:16
دبیر کل سازمان ملل متحد از برجام حمایت کرد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، آنتونیو گوترش روز سه شنبه در دیدار با محمد جواد ظریف که برای حضور در اجلاس صلح پایدار به نیویورک سفر کرده است، این مطلب را مطرح کرد.
دو طرف همچنین اوضاع منطقه و به ویژه سوریه و یمن را مورد گفت و گو قرار داده و بر نقش سازمان ملل در کمک به برای برقراری مجدد صلح و ثبات در این منطقه از طریق مذاکرات سیاسی نه راه حل نظامی تاکید کردند.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این دیدار با وزیران خارجه بلژیک، نروژ، سوئد، آلمان و لهستان ملاقات کرد.
ظریف همچنین در نشست صلح پایدار که به پیشنهاد میروسلاو لایچاک رئیس هفتاد و دومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد، سخنرانی کرد و از آمادگی ایران برای تشکیل مجمع گفت و گوهای منطقه ای خبر داد.
وی همچنین در طول مدت اقامت خود در نیویورک با رسانه های مختلف آمریکایی درباره برجام، سوریه و یمن گفت و گو کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.