0 نظر
177 بازدید

دبیرکل سازمان ملل آزاد سازی موصل را تبریک گفت

double-quot

نیویورک – جارپرس – دبیرکل سازمان ملل آزاد سازی شهر موصل عراق از کنترل داعش را به مردم و دولت عراق تبریک گفت و آن را قدمی برجسته در راه مبارزه با تروریسم و افراطگرایی خشونت آمیز عنوان کرد.

کد خبر : 21523
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 20 تیر 1396 - 3:54
دبیرکل سازمان ملل آزاد سازی موصل را تبریک گفت

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا؛ ‘آنتونیو گوترش’ با صدور بیانیه ای آزاد سازی شهر موصل عراق را در پی دو سال تسلط نیروهای تروریستی داعش بر این شهر به دولت عراق تبریک گفت و شهامت، پشتکار و عزم راسخ مردم و نیروهای عراقی را در این راه ستود.
دبیر کل سازمان ملل در این بیانیه آزاد سازی موصل قدمی مهم در مسیر مبارزه با افراطی گری خشونت آمیز و تروریسم دانست و برای مجروحان نبرد های دوساله علیه این تشکیلات تروریستی آرزوی بهبودی سریع کرد.
گوترش ضمن ابراز همبستگی سازمان ملل با دولت و مردم عراق آمادگی خود را درجهت کمک به دولت بغداد برای ایجاد شرایط امن و بی خطر برای بازگشت آوارگان عراقی به خانه های خود و برقراری حکومت قانون در مناطق آزاد شده اعلام کرد.
دبی کل سازمان ملل خواستار تلاش مسئولان عراقی در جلوگیری از بازگشت خشونت به این موصل شده است.
موصل پس از ماهها نبرد سنگین میان نیروهای عراقی و تروریست های داعش روز گذشته به طور کامل از حضور داعشی ها آزاد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.