خیز هوگو پوشان ایران برای تصاحب مدال های جهانی در کره جنوبی

تهران – جارپرس – تیم ملی تکواندوی ایران پس از حضوری موفق و کسب ۱۳مدال در بازی های کشورهای اسلامی در باکو ،این بار با ترکیبی متفاوت در رقابت های قهرمانی جهان در کره جنوبی به روی شیاپچانگ می رود.

به گزارش فدراسیون تکواندو، این رقابت ها در روزهای سوم تا نهم تیرماه امسال در سالن ‘تیوان آرنا’ شهر موجو برگزار می شود و تیمهای ملی تکواندو ایران در دو بخش زنان و مردان فردا راهی کره جنوبی می شوند.
در بخش مردان آرمین هادیپور (وزن منهای۵۴کیلوگرم)، فرزان عاشورزاده (وزن منهای۵۸کیلوگرم)، میرهاشم حسینی (وزن منهای۶۳کیلوگرم)، ابوالفضل یعقوبی (وزن منهای۶۸ کیلوگرم)، مسعود حجیزواره (وزن منهای۷۴ کیلوگرم)، پوریا عرفانیان (وزن منهای۸۰کیلوگرم)، سعیدرجبی (وزن منهای۸۷کیلوگرم) و سجادمردانی (وزن به اضافه ۸۷کیلوگرم) ترکیب تیم ملی ایران را تشکیل می دهند.
ناهید کیانی (وزن منهای۴۹کیلوگرم)، طیبه پارسا (وزن منهای۵۷کیلوگرم)، کیمیا علیزاده (وزن منهای۶۲ کیلوگرم)، ملیکا میرحسینی(وزن منهای۶۷ کیلوگرم)، زهرا پوراسماعیل (وزن منهای۷۳کیلوگرم) و اکرم خدابنده (وزن به اضافه ۷۳ کیلوگرم) نیز زنان هوگو پوش کشورمان در این مسابقات هستند.
کیمیا علیزاده نخستین بانوی مدال آور تاریخ ایران در ادوار المپیک که به علت آسیب دیدگی از ناحیه پا مدتی از میادین دور بود ،اکنون پس از طی کردن دوره درمان به روی شیاپچانگ بازگشته است.
در چهارمین دوره بازی های کشورهای اسلامی کیمیا علیزاده به دلیل آسیب دیدگی تنها تیم را همراهی کرد و حنانه همتی نماینده وزن ۵۰ کیلوگرم ایران در غیاب وی به میدان رفت.
هدایت تیمملی های تکواندو در بخش مردان با مهدی بیباک (سرمربی)، علیرضا نصرآزادانی وهادی افشار (مربی) و در بخش زنان مهرو کمرانی (سرمربی) و فاطمه صفرپور و ریحانه فولادی (مربی) است.
در این رقابت ها به نفر اول ۱۲۰ امتیاز، نفر دوم ۷۲ و نفرات سوم ۴۳٫۲۰ امتیاز در راستای افزایش رنکینگ وکسب سهمیه المپیک تعلق میگیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰