0 نظر
233 بازدید

خداحافظی اسطوره دوچرخه سواری ایران

double-quot

تبریز-جارپرس-‘قادر میزبانی’، اسطوره دوچرخه سواری ایران، نامی است که رشته دوچرخه سواری ایران و تور بین المللی آذربایجان با آن عجین شده است؛ کسی که بیشترین تعداد قهرمانی در این تور، عضویت سال های متمادی در تیم ملی، حضور در چندین دوره بازی های آسیایی و المپیک ۲۰۰۸ و ۲۰۱۶ با دهها عنوان قهرمانی داخلی و بین المللی را یدک می کشد.

کد خبر : 23323
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 مهر 1396 - 7:13
خداحافظی اسطوره دوچرخه سواری ایران

به گزارش جارپرس از ایرنا، این ورزشکار با اخلاق کشورمان متولد ۱۵ شهریور ۱۳۵۴ در تبریز است؛ وی دوچرخه ‌سوار تیم ملی ایران در دوره های مختلف و از راه‌یافتگان به دو المپیک ۲۰۰۸ پکن و المپیک ۲۰۱۶ ریو است.
او قهرمان دوچرخه‌ سواری جاده بازی های آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک است و از سال ۲۰۰۲ دوچرخه ‌سواری جاده را به طور حرفه‌ای آغاز کرد؛ میزبانی در تور دوچرخه‌سواری ۲۰۰۵–۲۰۰۶ لانگ کاوی مالزی همراه با تیم جیانت تایوان در میان دوچرخه‌ سواران آسیایی موفق به کسب مقام قهرمانی شد.
میزبانی اکنون عضو تیم دوچرخه‌ سواری باشگاه شهرداری تبریز است.
قهرمانی در هفت دور از تور ایران -آذربایجان که اخیرا’ سی و دومین دوره آن برگزار شد، او را پرافتخارترین ورزشکار این تور کرده است.
خبرنگار ورزشی ایرنا پس از پایان تور بین المللی ایران – آذربایجان، گفت وگوئی با این ورزشکار ارزنده انجام داده است که ماحصل آن در ذیل می آید:
– س: آقای میزبانی در شبکه های مجازی و بعضی از سایت های خبری خبر کناره گیری شما از دنیای دوچرخه سواری شنیده می شود، آیا درست است؟
– ج: قبل از آغاز سی و دومین تور دوچرخه سواری ایران – آذربایجان با خود عهد کردم با کسب قهرمانی و پوشیدن پیراهن طلایی این تور با مسابقات دوچرخه سواری خداحافظی کنم که متاسفانه نتوانستم پیراهن طلایی را بر تن کنم و در نهایت با حمایت هم تیمی های خودم فقط توانستیم کاپ قهرمانی تیمی را کسب کنیم. درست است که در بخش انفرادی ایلیا داویدنوک، دوچرخه سوار تیم شهرداری، مقام دومی را کسب کرد، اما وی دوچرخه سوار قزاقستانی است نه یک ایرانی.
به هر حال، بدون غلو و بزرگنمایی می گویم که استعداد خاص و علاقه زیادی به ورزش مفرح دوچرخه سواری داشته ام و از آنجا که امسال با بدشانسی و بیماری و کمی ضعف و سرفه های شدید وارد این رقابت ها شدم، آن گونه که باید و شاید ظاهر نشدم و تصمیم دارم با اتمام قراردادم با تیم شهرداری که تا پایان ۲۰۱۷ است، به دلیل افزایش سن قهرمانی از این رشته ورزشی کناره گیری کنم.

– س: با کناره گیری قهرمانانی مثل شما، دوچرخه سواری ایران چه وضعیتی پیدا می کند؟ و در کل آینده دوچرخه سواری ایران را چگونه می بینید؟
– ج: باید بگویم که نه تنها در تبریز، بلکه در کل ایران متاسفانه به دوچرخه سواری مقطعی نگاه شده است و مسئولان این ورزش به اندازه طول مدت مدیریت خودشان به این ورزش بها داده و برنامه ریزی کرده اند و برای آینده این ورزش برنامه خاصی ندارند و این رشته پشتوانه محکمی ندارد. به نظر بنده افراد حال حاضر در دوچرخه سواری کشور دارای استعداد قابل انتظار نبوده و اگر وضعیت به همین روال پیش برود، دوچرخه سواری ایران دچار مشکل جدی خواهد شد و باید از الآن برنامه ریزی شود وگرنه بعدا کاری از دست کسی برنخواهد آمد.

– س: برای بعد از کنار گذاشتن دوچرخه سواری، برنامه ای دارید؟
– ج: بعد از ۲۷ سال دوچرخه سواری که بیش از نیمی از عمر من است، نمی توانم به یک باره دوچرخه سواری را کنار بگذارم، بنابراین اگر جایگاه و شخصیت کاری افراد به درستی رعایت شود، من هر لحظه آمادگی دارم در هر بخشی از ورزش دوچرخه سواری فعالیت کنم.

– س: آقای میزبانی شما سالها در تیم پتروشیمی تبریز فعال بودید، چرا این تیم پرافتخار منحل شد؟
– ج: از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ که بنده در تیم پتروشیمی حضور داشتم، هیات مدیره باشگاه مخالفت خود با ورزش قهرمانی را بیان می کرد و دلایلی از قبیل به صرفه نبودن و اینکه بازده مالی چندانی ندارد به میان می آوردند، لذا از تیم دوچرخه سواری پتروشیمی که جایگاه خوبی در آسیا و کشور داشت، حمایتی نشد. زمانی آقایان ممقانی و صدر که مسئولیت باشگاه را در دست داشتند، به دلیل علاقه و عرق شخصی دوچرخه سواران تیم پتروشیمی را حمایت می کردند که این کار با روی کار آمدن هیات مدیره جدید انجام نگرفت و حتی با همفکری آقایان کادرفنی تیم را عوض کرده و بنده که کاپیتان تیم بودم، فشار زیادی متحمل شدم.
با توجه به اینکه ۴۰ تا ۵۰ درصد مبلغ قراداد بنده تا سال ۲۰۱۵ هنوز از تیم پتروشیمی وصول نشده است، قول هایی دادند که متاسفانه این وعده ها عملیاتی نشده است.

– س: نظرتان درباره برگزاری سی و دومین تور دوچرخه سواری ایران – آذربایجان چیست؟
-ج: باید توجه داشته باشیم که در دوچرخه سواری جاده آن طور که در دنیا برگزار می شود، باید کسی پیراهن طلایی را بر تن کند که در هر رشته، مرحله و آب و هوایی بهترین باشد و نه در رشته ای خاص که البته این مطلب برکسی که به رشته دوچرخه سواری وارد باشد، قابل فهم است.
متاسفانه مسیرهای سی و دومین تور دوچرخه سواری ایران – آذربایجان طوری چیده شده بود که پایان سه مرحله مثل هم بوده و در نهایت در مجتمع لاله پارک تبریز خاتمه می یافت.
چون دوچرخه سواران ایرانی و به خصوص تبریز همواره در مسیرهای سربالایی و کوهستانی حرفی برای گفتن داشته اند و دوره های قبلی تور گواهی بر این گفته است، انتطاری که ما از دوستان کارشناس فنی برگزاری مسابقات داشتیم و بنده از قبل هم متذکر شده بودم، رعایت این نکات بود که متاسفانه ترتیب اثر ندادندو باید تصریح کنم که این خواسته نه تبانی و نه خلاف قانون مسابقات دوچرخه سواری، می باشد.
به گزارش ایرنا، میزبانی در عین حال با ابراز خوشحالی از نحوه برگزاری تور سی و دوم ایران – آذربایجان، گفت: درست است از لحاظ فنی انتقاداتی داریم، اما از لحاظ پشتیبانی و ترابری و امنیت جاده نسبت به سال های قبل تغییرات زیادی در تور به وجود آمده بود و جا دارد از همه دست اندرکاران تور تشکر کنم و اگر به جای نمایندگان UCI بودم نمره کامل به عوامل اجرایی این دوره از مسابقات می دادم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.