0 نظر
163 بازدید

حملات راکتی دوباره به پایگاه آمریکا در عراق

double-quot تهران -جارپرس - مقاومت اسلامی عراق امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که پایگاه ارتش اشغالگر آمریکا در منطقه کونیکو در شرق سوریه را در راستای حمایت از ملت فلسطین با چندین راکت هدف قرار داده است.
کد خبر : 138230
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 بهمن 1402 - 10:31
حملات راکتی دوباره به پایگاه آمریکا در عراق

به گزارش ایرنا، روز دوشنبه نیز دو پایگاه نظامیان تروریست و اشغالگر آمریکایی در میدان های گازی «کونیکو» و «العمر» در استان دیرالزور در شرق سوریه مورد حمله راکتی شدید رزمندگان مقاومت قرار گرفته بود.

با شروع عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهر ماه و اقدامات ضدانسانی رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه بمباران های شدید و محاصره این منطقه با کمک آمریکا، سه گروه مقاومت اسلامی منطقه یعنی حزب الله لبنان، انصارالله یمن و گروه های مقاومت عراقی نیز به کمک مقاومت فلسطین در غزه پیوستند تا شرایط ضدانسانی به وجود آمده در اثر تهاجم صهیونیست ها را کاهش دهند.

با ادامه جنایات صهیونیست ها در غزه، هر یک از گروه های مقاومت اسلامی منطقه وظیفه ای را در حمایت فلسطینی ها به عهده گرفته است؛ در این بین گروه های عراقی با هدف قرار دادن بیش از ۱۲۰ باره پایگاههای آمریکایی در عراق و سوریه به یانکی ها تفهیم کرده اند که هزینه حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه بسیار بالاست.

با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و بمباران های بی وقفه مناطق مسکونی، آموزشی و درمانی این منطقه از سوی بمب افکن های رژیم تل آویو که وارد نود و نهمین روز خود شده، تاکنون بیش از ۲۵ هزار و ۵۰۰ فلسطینی که اکثر آنها کودک و زن هستند، به شهادت رسیده اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.