0 نظر
255 بازدید

حدود ۱٫۴ تن مواد مخدر در میرجاوه کشف شد

double-quot
زاهدان – جارپرس – فرمانده مرزبانی سیستان بلوچستان از کشف یک تن و ۳۸۳ کیلوگرم انواع موادمخدر توسط مرزداران هنگ مرزی میرجاوه خبر داد.
کد خبر : 29524
تاریخ انتشار : شنبه 14 اردیبهشت 1398 - 10:06
حدود ۱٫۴ تن مواد مخدر در میرجاوه کشف شد

به گزارش جارپرس از پایگاه اطلاع‌رسانی فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان، سرهنگ محمد ملاشاهی روز شنبه در این باره اظهار کرد: در راستای تشدید اقدام های کنترلی و برخورد قاطع با قاچاقچیان موادمخدر و اشرار مسلح، ماموران هنگ مرزی میرجاوه با رصد اطلاعاتی و مراقبت‌های شبانه ‌روزی به سر نخ‌هایی از ورود محموله بزرگ مواد‌مخدر به کشور آگاه شدند که با تحت پوشش قرار دادن منطقه و مسیرهای احتمالی قاچاقچیان را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشتند.
وی بیان کرد: قاچاقچیان موادمخدر به خیال خام خود تصور می‌کردند می توانند با استفاده از شرایط جغرافیایی و جوی منطقه محموله خود را وارد کشور کنند اما مرزداران در عملیاتی غافلگیر کننده موفق به توقیف ۲ دستگاه خودور، کشف ۹۸۸ کیلوگرم تریاک، ۳۷۵کیلوگرم حشیش و ۲۰ کیلوگرم مرفین شدند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان گفت:مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر یکی از مهمترین اولویت‌های مرزبانی در سال ۹۸ است.
وی با تقدیر از مرزنشینان و مرزداران سیستان و بلوچستان گفت: پیشگیری از جرایم نیازمند همیاری مرزنشینان با مرزبانی بوده و هدف این مجموعه از اجرای طرح‌های مبارزه با موادمخدر و قاچاقچیان مسلح در جنوب شرق کشور ارتقاء احساس امنیت در جامعه است.
سیستان و بلوچستان پیشرو ترین استان در جهان از لحاظ مبارزه با مواد خانمان سوز مخدر است.
این استان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع (معادل ۵/۱۱درصد مساحت کشور) به مرکزیت زاهدان افزون بر ۱۱۰۰ کیلومتر مرز زمینی با افغانستان و پاکستان دارد.
میرجاوه در ۷۵ کیلومتری شرق زاهدان و در همسایگی کشور پاکستان واقع شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.