0 نظر
6 بازدید

حاجی‌بابایی: نظام رتبه‌بندی معلمان با اختصاص ۵۰ همت اجرا شده است

double-quot تهران- جارپرس-نایب رئیس مجلس گفت: طرح نظام رتبه‌بندی معلمان با اختصاص ۵۰ هزار میلیارد تومان به مرحله اجرا درآمده و حدود ۷۰ درصد رضایتمندی ایجاد کرده است.
کد خبر : 156738
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 - 18:32
حاجی‌بابایی: نظام رتبه‌بندی معلمان با اختصاص ۵۰ همت اجرا شده است

به گزارش  جارپرس ازایسنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی در جلسه فراکسیون فرهنگیان مجلس با حضور وزیر آموزش و پرورش گفت: سرنوشت هر کشور به آموزش‌وپرورش آن گره خورده است و قد و قامت هر کشوری در فرهنگ، تمدن و پیشرفت به اندازه نظام آموزشی آن است لذا باید کلید پیشرفت کشور را در آموزش‌وپرورش جست‌وجو کرد.

وی با اشاره به جلساتش با مدیران آموزش کشور در استان‌های مختلف‌، گفت: تلاش کردیم مشکلات کشور را از دریچه آموزش‌وپرورش بررسی و پیگیری کنیم. در این مسیر، تربیت معلمان در تراز انقلاب اسلامی به توجه ویژه نیاز دارد.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به اهمیت جایگاه معلمان و دانش‌آموزان شهید، گفت: باید به‌گونه‌ای شان و جایگاه معلم را برای جامعه تبیین کرد که از تمامی ابعاد معنای ویژه داشته باشد.

حاجی‌بابایی به اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان اشاره و اظهار کرد: این طرح با اختصاص ۵۰ هزار میلیارد تومان به مرحله اجرا رسید و توانست حدود ۷۰ درصد رضایتمندی ایجاد کند.

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به شرایط جنگی کشور، حضور مردم در صحنه را «باران رحمت الهی» توصیف کرد و افزود: این شرایط پیام‌های تربیتی مهمی دارد که باید برای آن برنامه‌ریزی شود. همچنین باید به ثبت و روایت حوادثی همچون آسیب به مدارس در قالب اسناد تاریخی و موزه‌ای توجه شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.