0 نظر
258 بازدید

جسد ۳ کوهنورد در آبشار تنگ تامرادی بویراحمد پیدا شد

double-quot
یاسوج – جارپرس – رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: جسد سه نفر کوهنورد غرق شده در حوضچه های آبی آبشار تنگ تامرادی واقع در شهرستان بویراحمد با تلاش امدادگران و غواصان از آب بیرون کشیده شد.
کد خبر : 28544
تاریخ انتشار : شنبه 13 بهمن 1397 - 8:47
جسد ۳ کوهنورد در آبشار تنگ تامرادی بویراحمد پیدا شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، جلال پوران فرد اظهار کرد: امروز جمعه یک گروه هفت نفره کوهنوردی از استان اصفهان به آبشار تنگ تامرادی آمده بودند و در بعد از ظهر گزارشی مبنی بر سقوط این هفت نفر به حوضچه های آبی آبشار دریافت شد.
وی افزود: با اعلام این خبر دو دستگاه آمبولانس از پایگاه ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد به منطقه حادثه در تنگ تامرادی اعزام شد.
پوران فرد بیان کرد: تکنسین های اعزامی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد موفق شدند پس از یک ساعت پیاده روی به محل حادثه برسند و به کمک مردم جسد دو نفر از کوهنوردان را از آب بیرون بکشند و جسد دیگری توسط غواص هلال احمر از حوضچه آبی بیرون کشیده شد.
اسامی کوهنوردان غرق شده، مهدی شاهی بیست و پنج ساله ، علی هدایتی بیست و سه ساله و امین بیست و هفت ساله اعلام شده است.
چهار نفر دیگر از کوهنوردان که به درون حوضچه آبی آبشار تنگ تامرادی سقوط کرده بودند، توانستند جان خود را نجات دهند.
آبشار تنگ تامرادی در ۴۵ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد و در مسیر جاده ارتباطی یاسوج به سپیدار در بخش مرکزی بویراحمد قرار دارد.
منطقه دیدنی معروف به آبشار تنگ تامرادی دارای هفت آبشار کوچک و بزرگ با ارتفاع میانگین بین ۱۰ تا ۵۰ متر و ده ها حوضچه آبی است.
آبشار تنگ تامرادی یکی از جاذبه های طبیعی و بکر شهرستان بویراحمد به شمار می رود که همه ساله و به ویژه در ایام تعطیل پذیرای هزاران گردشگر است.
این آبشار یکی از آبشارهای منحصر به فرد و کم نظیر در کشور است.
آذر امسال نیز دو نفر در سد چیتاب نقارخانه واقع در شهرستان بویراحمد غرق شدند و جان خود را از دست دادند.
استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۵ با تعداد ۱۲ فوتی در اثر غرق شدگی در رتبه ششم کشوری بر حسب جمعیت به ازای هر صد هزار نفر بعد از استان‌های گیلان، مازندران، خوزستان، لرستان و ایلام قرار گرفت.
در سال ۹۴ تعداد ۱۳ نفر به دلیل غرق شدن در رودخانه‌ها و آبگیرهای این استان جان باختند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۶۶ رودخانه دائمی و فصلی یکی از استان‌های آسیب پذیر در زمینه غرق شدگی است.
این استان با وجود آنکه فاقد خط ساحلی و دریایی است اما در آمار غرق شدگی رتبه بالایی در کشور دارد.
وجود دریاچه و سدهای کوثر، مارون و بیش از ۱۰ رودخانه پرآب در این استان کانون پرمخاطره‌ای برای سلامت جوانان و گردشگران در فصول مختلف سال است.
در سه سال اخیر در مجموع حدود ۳۰ نفر در رودخانه‌ها و آبگیرهای استان به دلیل غرق شدگی جان باخته اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.