0 نظر
158 بازدید

جریمه ۱۴۰ میلیارد ریالی یک فروشگاه اینترنتی

double-quot تهران - جارپرس - رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه ۱۴۰ میلیارد ریالی یکی از فروشگاه‌های اینترنتی خبر داد.
کد خبر : 95578
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 تیر 1401 - 18:31
جریمه ۱۴۰ میلیارد ریالی یک فروشگاه اینترنتی

 

به گزارش جارپرس از ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، احمد اصانلو در حاشیه گشت مشترک تعزیرات حکومتی در یکی از فروشگاه‌های عرضه روغن موتور در تهران با اعلام این خبر افزود: این فروشگاه اینترنتی که شبکه توزیع گسترده‌ای در بازار دارد و شاخص قیمت‌گذاری محسوب می‌شود، ملزم به اصلاح قیمت سه قلم کالای روغن موتور، پوشک و شکر و پرداخت ۱۴۰ میلیارد ریال جزای نقدی شد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین در مورد حضور گشت مشترک در انبار و فروشگاه مرکز عرضه روغن موتور دیگری، افزود: این عرضه کننده روغن موتور تاکنون نسبت به ثبت سامانه جامع تجارت اقدام نکرده بنابراین پرونده قاچاق و گرانی این واحد در محل بررسی و به پرداخت ۷۷۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.

وی به رویکرد پیشگیرانه سازمان تعزیرات حکومتی از وقوع تخلفات اشاره کرد و گفت: جلسه‌ای با حضور مدیران کارخانه‌های تولید روغن در سازمان تعزیرات تشکیل و با گفتمان انجام شده توافق شد که مدیران این شرکت‌ها تولیدات خود را نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.