0 نظر
202 بازدید

جبهه پایداری از جمنا برائت جست/مواضع انتخابات ریاست جمهوری بزودی اعلام می شود

double-quot
تهران – جارپرس – جبهه پایداری انقلاب اسلامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که برنامه ای برای پیوستن به جبهه مردمی نیروهای انقلاب ندارد و تصمیم این جبهه برای انتخابات ریاست جمهوری به زودی اعلام خواهد شد.

کد خبر : 20312
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 فروردین 1396 - 6:36
جبهه پایداری از جمنا برائت جست/مواضع انتخابات ریاست جمهوری بزودی اعلام می شود

به گزارش جارپرس به نقل از ایسنا، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
احتراما با توجه به درج خبری در رسانه ها مبنی بر پیوستن جبهه پایداری انقلاب اسلامی به جمنا، ذکر این نکته ضروری است که مواضع و اخبار جبهه پایداری انقلاب اسلامی، صرفا توسط دبیرکل، قائم مقام یا سخنگوی این تشکل و پایگاه اطلاع رسانی آن اعلام خواهد شد و اخبار منتشر شده اخیر درخصوص مواضع و تصمیمات این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری از سوی افراد غیر مسئول نه تنها اقدامی خلاف اخلاق بوده، بلکه نادرست نیز می باشد.
لذا ضمن اینکه از صمیم قلب برای همه گروه ها و کسانی که صادقانه به دنبال ترویج ارزش های انقلاب اسلامی می باشند، آرزوی موفقیت داریم؛ به اطلاع می رساند جبهه پایداری انقلاب اسلامی هیچ برنامه ای برای پیوستن به مجموعه های جدید سیاسی برای فعالیت در انتخابات ریاست جمهوری را نداشته و در خصوص انتخابات ریاست جمهوری طی روزهای آتی به تفصیل مواضع و دیدگاه های خود را به سمع و نظر مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی خواهد رساند.
انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.