تکذیب حمله نظامی به یک نفتکش در بندر بانیاس سوریه/ فوت یکیاز کارگران مجروح در انفجار نفتکش


به گزارش جارپرس از ایسنا، این مقام نظامی سوری در گفتوگوی تلفنی با خبرنگار نورنیوز، ضمن تکذیب هرگونه عملیات نظامی علیه کشتی نفتکش آسیبدیده، افزود: با تکمیل بررسی کارشناسی عوامل فنی، خبر منتشرشده قبلی از سوی مراجع رسمی را اصلاح خواهد کرد.
او خاطرنشان کرد: سه نفر از کارگرانی که روی عرشه کشتی مشغول جوشکاری بودهاند، در اثر این سانحه دچار سوختگی شدهاند.
️منابع بیمارستانی در بندر بانیاس سوریه نیز به خبرنگار نورنیوز گفتند: یکی از کارگرانی که در اثر انفجار ناشی از جوشکاری در عرشه کشتی نفتکش سوری در بندر بانیاس دچار سوختگی شده بود، دقایقی قبل از مخابره این خبر، بر اثر شدت جراحات واردشده درگذشت.
بر اساس گزارش اعلام شده، دو کارگر دیگر که در این حادثه دچار سوختگی شده بودند، تحت مراقبت ویژه قرار گرفتهاند.
کشتی نفتکش سوری بعد ازظهر شنبه، ۴ اردیبهشت، بهدلیل بیاحتیاطی کارگران حین عملیات جوشکاری، دچار آتشسوزی محدود شد که آتش بلافاصله توسط نیروهای امدادی مهار شد.
برخی رسانهها با انتساب مالکیت این کشتی به ایران، به اشتباه اعلام کردند که علت حادثه، حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به این کشتی بوده است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰