0 نظر
159 بازدید

توقیف ۷۶۱ خودرو خارجی بابت بدهی مالیاتی

double-quot تهران - جارپرس - رئیس کل سازمان امور مالیاتی از توقیف ۷۶۱ خودرو یک شرکت واردکننده خودرو بابت بدهی مالیاتی بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریالی و سیر مراحل قانونی برای وصول حقوق بیت المال خبر داد.
کد خبر : 103680
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 مهر 1401 - 10:06
توقیف ۷۶۱ خودرو خارجی بابت بدهی مالیاتی

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، داود منظور با بیان اینکه وصول معوقات مالیاتی یکی از برنامه های مهم و اولویت دار نظام مالیاتی است، گفت: یک شرکت واردکننده خودرو بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال بدهی معوقه مالیاتی داشت که با توجه به احکام نمایندگی صادره از قوه قضاییه و با همکاری موثر پلیس امنیت اقتصادی فراجا و هم زمان پس از شناسایی محل اختفای ۷۶۱ خودرو وارداتی توسط این سازمان، نسبت به توقیف این اموال اقدام شد و هم اکنون در مرحله کارشناسی و مزایده برای استیفای حقوق بیت المال قرار دارد.

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، وی اظهار کرد: با توجه به تخمین کارشناسان این سازمان، اموال توقیف شده در جهت وصول مطالبات مالیاتی مکفی است و به زودی فرآیند وصول معوقات یاد شده عملیاتی می شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.