0 نظر
198 بازدید

توافق هند و فرانسه برای گسترش همکاری های نظامی

double-quot

دهلی نو-جارپرس-هند و فرانسه روز شنبه برای گسترش همکاری های نظامی مانند انجام رزمایش های نظامی و همچنین همکاری در زمینه امنیت دریایی و مبارزه با تروریسم به توافق رسیدند.

کد خبر : 23467
تاریخ انتشار : شنبه 6 آبان 1396 - 9:11
توافق هند و فرانسه برای گسترش همکاری های نظامی

به گزارش جارپرس از ایرنا، براساس این توافق که در دیدار فلورنس پارلی وزیر دفاع فرانسه با نیرمالا سیتارامان همتای هندی خود در دهلی نو امضا شد دو طرف همچنین برای حمایت از طرح ‘ساخت هند’ و توسعه تکنولوژی دفاعی و نظامی به توافق رسیدند.
دولت هند در حال حاضر پروژه ای به نام ‘ساخت هند’ در دست اجرا دارد که بر اساس آن قصد دارد تجهیزات نظامی مورد نیاز خود را از طریق مشارکت با کشورهای خارجی و استفاده از تکنولوژی آنها در داخل کشور تامین کند.
روسیه نیز اخیرا آمادگی خود برای همکاری دفاعی با هند در همین قالب را اعلام کرده است اما هند هنوز درباره مشارکت با آمریکا تردید دارد زیرا می ترسد سیاست ‘اول آمریکا’ که از سوی دونالد ترامپ رییس جمهور این کشور دنبال می شود مانع انتقال تکنولوژی مورد نظر هند به داخل کشور شده و صرفا منافع صنایع دفاعی آمریکا را تامین کند.
البته اعلام آمادگی فرانسه برای همکاری های نظامی با هند نیز به صورت مشروط انجام می شود.
پارلی که روز پنجشنبه برای دیداری سه روزه وارد هند شد در مصاحبه با خبرنگاران گفت: فرانسه در صورتی که هند پس از دریافت ۳۶ فروند جنگنده رافائل در سال ۲۰۲۲، برای خرید ۳۶ فروند دیگر از فرانسه اقدام کند، ‘طرح ساخت هند’ را مورد توجه قرار خواهد داد.
دولت هند هفته گذشته اعلام کرد قصد دارد ۳۶ فروند جنگنده رافائل دیگر از فرانسه خریداری کند.
هند و فرانسه سال گذشته قرارداد عظیمی به ارزش ۷٫۸۷ میلیارد دلار برای فروش ۳۶ فروند هواپیمای رافائل با یکدیگر امضا کردند.
فرانسه همچنین در میان چهار کشور رقیب از جمله روسیه، آلمان و سوئد برای بدست آوردن پروژه ساخت شش زیردریایی هند به ارزش ۱۰٫۹ میلیارد دلار می باشد.
دهلی نو می گوید بر اساس طرح ‘ساخت هند’ قصد دارد با امضای قراردهای دفاعی با کشورهای جهان وابستگی این کشور را به واردات نظامی کاهش دهد و این کشور را به مرکز تولید سلاح در جهان تبدیل کند.
در این راستا، دولت هند از شرکت های خارجی نظامی خواسته است با انتقال تکنولوژی به این کشور، کارخانه های نظامی خود را در هند احداث کنند.
دولت هند اعلام کرده است که قصد دارد تا سال ۲۰۱۹ صادرات نظامی خود را به ۲ میلیارد دلار افزایش دهد. دولت هند همچنین به شرکت های صنایع نظامی این کشور اجازه داده است تا ۱۰ درصد از تولید خود را به صادرات اختصاص دهند.
یکی از عوامل معرفی طرح ساخت هند، سیاست دهلی نو برای مقابله با نفوذ چین در منطقه است.
بر اساس گزارش سازمان بین المللی تحقیقات صلح استکهلم چین در سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ توانسته است با تولید سلاح بومی، واردات خود را کاهش دهد و اقدام به فروش سلاح به کشور های منطقه بکند.
همچنین در دو سال گذشته تعداد زیردریایی های اتمی چین در منطقه اقیانوس هند افزایش یافته است.
دهلی نو مصمم است که با افزایش توان عملیاتی نیروی دریایی خود، منطقه اقیانوس هند که سومین اقیانوس بزرگ جهان است را تحت کنترل خود داشته باشد.
این منطقه به دلیل عبور دو سوم نفت و نیمی از محموله های باری جهان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است .
هند این منطقه را به عنوان حیاط خلوت خود می داند و می خواهد به عنوان تنها ارائه دهنده امنیتی ارشد در این منطقه به رسمیت شناخته شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.