0 نظر
245 بازدید

تمامی مؤسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال بعد مالیات بپردازند

double-quot تهران - جارپرس - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تصمیم امروز کمیسیون متبوع خود عنوان کرد: تمامی مؤسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال بعد مالیات می پردازند.
کد خبر : 78658
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 دی 1400 - 17:15
تمامی مؤسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال بعد مالیات بپردازند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، رضاحاجی پور درخصوص جلسه امروز کمیسیون‌ آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست امروز به ادامه بررسی پیشنهادات نمایندگان در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۱ مورد پرداختیم، بر همین اساس پیشنهاداتی در راستای تقویت دانشگاه فرهنگیان، تقویت اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و به روزرسانی تجهیزات هنرستان‌ها و حمایت از پروژه‌های هوافضای وزارت علوم به تصویب کمیسیون آموزش رسید.

وی افزود: با موضوع حذف معافیت مالیاتی موسسات کنکور از لایحه بودجه در کمیسیون مورد بررسی و سپس مورد تایید اعضا فرار گرفت، از سوی دیگر موضوع معافیت مالیاتی انتشارات کمک درسی هم که تا سقف ۲۰۰ میلیارد حذف شده بود، به طور کلی توسط اعضای کمیسیون حذف شد.

حاجی پور تاکید کرد: براین اساس تمامی موسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال ۱۴۰۱ مالیات بپردازند، تمامی درآمد ناشی از این محل هم صرف کیفی سازی آموزش در مدارس می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.