0 نظر
268 بازدید

تلاش پلیس برای رهایی دانش آموز اهل ممسنی ادامه دارد

double-quot
شیراز – جارپرس – رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ممسنی با اشاره به ربوده شدن یک دانش آموز پسر مقطع ابتدایی در شهر نورآباد مرکز این شهرستان، گفت: تلاش پلیس برای رهایی این دانش آموز و دستگیری و مجازات ربایندگان ادامه دارد.

کد خبر : 27683
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 آبان 1397 - 6:30
تلاش پلیس برای رهایی دانش آموز اهل ممسنی ادامه دارد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، رضا امیری افزود: این دانش آموز صبح دوشنبه ۲۱ آبان ماه جاری سوار بر سرویس مدرسه در مسیر حرکت از منزل در حومه شهر نورآباد به سمت مدرسه ربوده شده است.
وی اظهار داشت: به گفته شاهدان عینی، چند خودرو راه را بر حرکت این سرویس مدرسه بستند و پس از مصدوم کردن راننده با اسپری فلفل، خودرو را ربودند.
این مقام مسئول ادامه داد: آنها پس از پیمودن مسافت کوتاهی، خودرو و دانش آموزان سوار بر سرویس مدرسه را به جز یک نفر رها کردند.
وی در ادامه اظهار داشت: از انگیزه ربایندگان این دانش آموز اطلاعی ندارم.
خبرنگار ما تا لحظه انتشار خبر، موفق به گفت و گو با مسئولان انتظامی در این زمینه نشد، با این حال یک منبع مطلع گفت که پلیس با برخورداری از اشراف اطلاعاتی و پوشش عملیاتی مناسب، رهایی دانش آموز ربوده شده و دستگیری ربایندگان را در دستور کار دارد.
شهرستان ممسنی به مرکزیت نورآباد در فاصله ۱۵۸ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.