تظاهرات طرفداران صلح در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ



به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه RT، این تظاهرات که دیروز (شنبه) برگزار شد، توسط گروه ‘ائتلاف عملی علیه کنفرانس امنیتی مونیخ’ سازماندهی شده بود.
در تارنمای این گروه درباره برگزاری این تظاهرات و اهداف آن آمده است: ‘در کنفرانس امنیتی مونیخ نخبگان سیاسی، اقتصادی و نظامی، بویژه از کشورهای عضو ناتو که مسئول نابسامانی های پناهندگان، جنگ، فقر و بلایای زیست محیطی هستند، گرد آمده اند.
‘ این افراد نه تنها نگران حل و فصل مسالمت آمیز مناقشات در جهان و تامین امنیت برای مردم جهان نیستند، بلکه به دنبال حفظ برتری جهانی خود و ادامه سوددهی و منافع شرکت های چندملیتی هستند’.
صدها نیروی پلیس در محل برگزاری این تظاهرات حضور یافتند تا از هرگونه خشونت و درگیری جلوگیری کنند. این تظاهرات بدون بروز هیچ حادثه ای برگزار شد.
پایگاه اینترنتی شبکه دویچه وله نیز در تشریح این تظاهرت اعلام کرد: حدود ۱۵۰۰ معترض در این تظاهرات علیه افزایش هزینه های نظامی در جهان و افزایش اقدامات ضد مهاجرت دست به تظاهرات زدند. معترضان پلاکارهایی با این مضمون که رهبران آلمان باید در برابر درخواست آمریکا برای افزایش هزینه های نظامی مقاومت کنند، در دست داشتند. برخی معترضان نیز خواستار این شدند که رهبران آلمان به جای سرمایه گذاری در امور تسلیحات، جنگ و فعالیت های نظامی در سیستم آموزشی این کشور سرمایه گذاری کنند.
معترضان حامی پناهجویان در جهان نیز به سیاستهای ضد مهاجرتی اعمال شده در جهان اعتراض کردند.
بیش از ۱۰۰ مقام از کشورهای جهان از جمعه (پریروز) در چهلوسومین کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت کردند. کنفرانس امروز (یکشنبه) پایان می یابد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰