تامین دارو در بخش بستری با مشکل روبرو است



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، خیرالله غلامی یکی از دلایل ارائه نشدن داروها در بخش بستری را معوقات بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت به داروخانه ها عنوان کرد و افزود: هرچند بیمه تامین اجتماعی بدهی خود به داروخانه ها را تا پایان شهریورماه ۱۳۹۶ و بیمه خدمات درمانی بدهی های مربوطه را تا آخر بهمن ماه ۹۶ پرداخت کرده اند، اما بدهی های آنها همچنان باقی است و تامین دارو را با مشکل مواجه کرده است.
وی تصریح کرد: عدم پرداخت بدهی های بیمه ها و سازمان های دیگر به داروخانه ها، به این بخش اجازه نمی دهد که بدهی های خود را به شرکت های دارویی پرداخت کند؛ به همین دلیل شرکت های دارویی، داروهای مربوط به بخش بستری را به داروخانه ها تحویل نمی دهند.
غلامی که ریاست داروخانه ۱۳ آبان را نیز برعهده دارد از کمبود حدود ۹۰ قلم دارو خبر داد و درباره تاثیر تغییرات ارزی روی قیمت دارو گفت: مقرر شده است که دلار چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در اختیار صنایع دارویی و بخش واردات دارو قرار دهند؛ بنابراین دارو نباید زیاد گران شود و حداکثر تغییر باید ۱۰ تا ۱۵ درصد باشد.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به طور متوسط ۱۵ درصد قیمت داروها افزایش یافته که طبق روال هر ساله بوده است.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره احتمال کمبود داروهای مبتلایان به فشارخون و دیابت نیز گفت: ممکن است دو قلم از داروهای مرتبط به این بیماری ها دچار کمبود باشد اما مشکل عمده ای در این زمینه در حال حاضر نداریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰