0 نظر
224 بازدید

بلینکن: آمریکا خواستار روابط با ثبات‌تر و قابل پیش‌بینی‌تر با روسیه است

double-quot تهران - جارپرس - وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد کشورش تا زمانی که روسیه دست به فعالیتهایی از نظر آمریکا خصمانه نزند برای روابط باثبات‌تر با روسیه آمادگی دارد.
کد خبر : 58167
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 خرداد 1400 - 12:48
بلینکن: آمریکا خواستار روابط با ثبات‌تر و قابل پیش‌بینی‌تر با روسیه است

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با آکسیوس گفت: ما ترجیح می‌دهیم روابط قابل پیش‌بینی‌تر و با ثبات‌تری با روسیه داشته باشیم و این موضوع را تصریح کرده‌ایم اما به همین میزان نیز تصریح کرده‌ایم اگر روسیه تصمیم به اقدامات تهاجمی یا بی مهابا در قبال ما یا در قبال همپیمانان یا شرکای ما بگیرد، ما پاسخ خواهیم داد.

اخیرا جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در یک مقاله در روزنامه واشنگتن پست نوشت، کشور او و همپیمانانش آماده پاسخ به “فعالیتهای زیانبار آتی” از سمت روسیه هستند اما “آمریکا به دنبال نزاع” با مسکو نبوده و مذاکرات پیش رو میان بایدن و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه فرصتی برای بحث در مورد حوزه‌های همکاری نظیر ثبات راهبردی و کنترل تسلیحات خواهد بود.

بلینکن به آکسیوس گفت، انتظار می‌رود نشست پوتین-بایدن در ژنو روشن سازد که واشنگتن روابط با ثبات‌تر با مسکو را به شرط اینکه روسیه رویه خود را تغییر دهد ترجیح می‌دهد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.