بسیاری نمایندگان عضو فراکسیون ولایی مخالف طرح سه فوریتی توقف قرارداد توتال هستند

تهران – جارپرس – عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان این که حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در حال جمع آوری امضا برای طرح سه فوریتی توقف قرارداد توتال است، گفت:بسیاری نمایندگان همسو و همفکر وی مخالف این طرح هستند و به احتمال زیاد با پیگیری آنها طرح سه فوریتی متوقف می شود.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، اکبر رنجبرزاده در مورد طرح سه فوریتی که نماینده شاهین شهر در جلسه علنی امروز مجلس در حال جمع آوری امضا است، افزود: هر نماینده ای می تواند برای طرح سه فوریتی امضا جمع آوری کند و هیات رییسه مجلس حق دخل و تصرف ندارد.
وی یادآور شد: نمایندگان همسو و همفکر حاجی دلیگانی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس موافق این طرح سه فوریتی نیستند و ممکن است خودشان آن را متوقف کنند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد:بسیاری از دوستان گفتند که می خواهند با این نماینده صحبت کنند که طرح متوقف شود البته برای قرارداد توتال ممکن است مسیر دیگری دنبال شود.
رنجبرزاده ادامه داد: قرار است فردا وزیر نفت با حضور در مجلس توضیحاتی در مورد قرارداد ایران با توتال بدهد که ما منتظر توضیحات زنگنه هستیم.
به گزارش ایرنا، در حالی نماینده شاهین شهر امروز در حال جمع آوری امضا برای طرح سه فوریتی توقف قرارداد توتال است که جبار کوچکی نژاد دیگر عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اعلام کرد که این طرح سه فوریتی از سوی این فراکسیون تهیه نشده است و نظر آنان ارسال نامه به رییس جمهوری است.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری روز شنبه (۱۷ تیر) در همایش روز ملی صنعت و معدن گفت: بعضی از دوستان دوست دارند نقاط منفی را بزرگ جلوه دهند که این موضوع اصلا درست نیست. برای این قرارداد (توتال) کار مطالعاتی یکسالونیمه انجام شده و دهها جلسه برای بررسی این موضوع برگزار شد تا این قرارداد با منافع کشور مغایرت نداشته باشد. حتی متن قرارداد را برای رییس مجلس ارسال کردیم تا با قوانین کشور تعارضی نداشته باشد. البته این هنر ما است که بتوانیم از تمام ظرفیت داخلی خود در این قرارداد استفاده کنیم.
ایران اولین قرارداد نفتی پسابرجامی خود را با شرکت توتال روز دوشنبه- ۱۲تیرماه – امضا کرد. ارزش این قرارداد که به امضای مسئولان ایرانی و نمایندگان توتال رسید ۴٫۸ میلیارد دلار است.
این قرارداد با هدف توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امضا شد که نقطه عطفی برای آغاز عصر جدید توسعه صنعت نفت ایران و اجرای سایر قراردادها به شمار می رود.
فاز ۱۱ پارس جنوبی به عنوان نامزد اجرای نخستین مدل جدید قراردادهای نفتی کشورمان انتخاب شده است. امضای این قرارداد سرآغازی برای عقد سایر قراردادهای جدید نفتی ایران است که انجام سرمایه گذاری های جدید و به ویژه انتقال فناوری را به دنبال دارد.
با به ثمر رسیدن این قرارداد روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب (معادل ۲ میلیارد فوت مکعب) به ظرفیت برداشت ایران از میدان گازی پارس جنوبی مشترک با قطر افزوده میشود.
ویژگی مهم این قرارداد، برنامه ریزی برای ساخت سکوهای تقویت فشار در پارس جنوبی برای نخستین بار در کشور است.
با توجه به افت فشار میدان گازی پارس جنوبی و کاهش تولید، قرار است در توسعه فاز ۱۱ از طریق همکاری با شرکت های بین المللی، برای نخستین بار از فناوری های جدید برای افزایش فشار و جلوگیری از افت تولید این میدان استفاده شود.
به گفته مدیران صنعت نفت، قرار است کارشناسان ایرانی پس از بومی شدن دانش ساخت سکوهای تقویت فشار، از این تجربه در سایر فازهای پارس جنوبی استفاده کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰