0 نظر
254 بازدید

برگزاری جلسه مجازی کمیته مناسب سازی معابر منطقه ۲۱ تهران

double-quot تهران- جارپرس-به ریاست شهردار منطقه۲۱ و با حضور اعضای کمیته مناسب سازی، جلسه کمیته مناسب سازی منطقه 21 در بستر وب برگزار شد.
کد خبر : 84902
| خبرنگار : کرم رحیمی
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 اسفند 1400 - 16:38
برگزاری جلسه مجازی کمیته مناسب سازی معابر منطقه ۲۱ تهران

به گزارش جارپرس، حسین کاشانی پور شهردار منطقه در ابتدای این جلسه اظهار داشت: در سایه هم اندیشی و تعامل دوسویه و دلسوزانه اعضای کمیته مناسب سازی و همچنین بهره گیری از یک برنامه دقیق ومدیریت منابع موجود، میتوان برنامه های مناسب سازی و سهولت در تردد توان یابان را به بهترین نحو مدیریت کرد.

 

وی افزود: داشتن بانک اطلاعاتی به روز و همچنین نشقه پراکندگی خانواده های دارای افراد توان یاب در سطح منطقه از اولویت هاست و با مجهز بودن به اطلاعات به روز و دقیق می توان از برنامه ریزی صحیح برای خدمت به جامعه توان یابان اطمینان حاصل کرد.

 

کاشانی پور تاکید کرد: خدمت به معلولین در حوزه مناسب سازی معابر، بسیار ارزشمند است. با ارتقای سطح کمی و کیفی در حین انجام این امور، دعای خیر این عزیزان بدرقه راه ما خواهد شد.

 

لازم به ذکر است؛ طی این جلسه، اعضای کمیته مناسب سازی معابر منطقه۲۱ به بیان نظرات و پیشنهادات سازنده خود پرداختند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.