بخشدار بهنمیر: ایجاد نشاط و امید در جامعه از اهداف برگزاری جشنواره های بومی و محلی است


کد خبر : 28376
تاریخ انتشار :
دوشنبه 24 دی 1397 - 9:16

مهندس مجید بهمنی در نشست خبری دومین جشنواره آیینی و فرهنگی شکر سرخ در بهنمیر با بیان اینکه جشنواره بومی و ملی جز منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات ریاست جمهور و استاندار مازندران می باشد افزود: امسال نیز در همین راستا دومین دوره جشنواره نیشکر و شکر سرخ در بهنمیر برگزار می شود. وی اظهارداشت: از اهداف دولت تدبیر و امید، ایجاد نشاط و امید در جامعه می باشد از این رو ایجاد نشاط و امید در جامعه نیز از جمله اهداف برگزاری جشنواره های بومی و محلی است.
بهمنی تصریح کرد: برگزاری جشنواره شکر سرخ جهت معرفی محصولات روستاییان برنامه ریزی شده است. امید است که بتوانیم برندسازی این محصول را در کل کشور به نحو احسن انجام دهیم.
او افزود: بهنمیر از جمله شهرهای استان مازندران است که به دلیل شرایط خاص اقلیمی و مرغوبیت خاک و اراضی رتبه نخست تولید نیشکر را در سطح استان مازندران دارد.
به گفته بخشدار بهنمیر؛ سطح زیر کشت نیشکر در استان مازندران ۲۵۰هکتار است که بعد از استان خوزستان، رتبه دوم را در کشور داراست و از ۲۵۰هکتار نیشکر تولید شده در استان مازندران، شهر بهنمیر با ۱۲۰هکتار از ۱۲۵هکتار شهرستان بابلسر، کشت این محصول را به خود اختصاص داده و رتبه نخست در سطح استان مازندران را از آن خود کرده است.
بهمنی ادامه داد: به دلیل تصفیه نبودن شکرسرخ و ارگانیک بودن نیشکر و همچنین عدم استفاده از کود و سم در کشت این محصول، موجب شد تا شکرسرخ به عنوان سالم ترین شکر موجود در دنیا شناخته شود.
بخشدار بهنمیر در ادامه به بیان اهداف برگزاری دومین جشنواره آیینی فرهنگی شکرسرخ اشاره کرد و افزود: توسعه گردشگری و توریست در منطقه، برندسازی و تشکیل شهرک صنفی نیشکر پزی، ارتقای صنعت فناوری و بازاریابی محصولات نیشکر، ساماندهی کارگاه های شکر سرخ و ایجاد اشتغال در راستای سیاست های دولت، شناخت و رفع مشکلات و معضلات کشاورزان نیشکر کار و نیشکر پز و تشویق و ترغیب کشاورزان جهت افزایش سطح کشت از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره می باشد.
بهمنی همچنین از تاسیس و تجهیز مرکز تحقیقات نیشکر بهنمیر در آینده خبر داد و گفت: نمونه ای از این مرکز در استان خوزستان که عنوان رتبه اول کشور نیشکر را داراست، دایر می باشد. وی خواستار تاسیس و تجهیز این مرکز در جهاد کشاورزی بهنمیر در خصوص تحقیقات نیشکر شد.
به گفته او: نیشکر با داشتن قدمتی صد ساله در استان مازندران همچنان از گردنه سبد حمایتی محروم است و تولیدکنندگان آن با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند.
وی اظهارداشت: برگزاری جشنواره های بومی محلی، با معرفی محصولات روستاییان زحمتکش آغازی است بر احیای آداب و سنن فراموش شده گذشتگان و فرصت مناسبی است تا با معرفی این محصول در بین آحاد مردم جامعه افزایش درآمد و اشتغال پایدار را برای مردم منطقه فراهم کند.
بخشدار بهنمیر در خاتمه گفت: با برگزاری اینگونه جشنواره ها به دنبال آن هستیم تا مردم از فواید این محصول استراتژیک که سرشار از ویتامین و فواید درمانی بسیار است آشنا و با فرهنگ سازی، مردم را از خواص دارویی آن نیز آگاه کنیم.
لازم به ذکر است: دومین جشنواره آیینی و فرهنگی شکر سرخ بهنمیر پنجشنبه ۲۷ دی از ساعت ۹ تا ۲۱ در سالن ورزشی مرحوم مجدآرا برگزار می شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰