0 نظر
232 بازدید

بایدن: اوکراین باید به معیارها برای پیوستن به ناتو برسد

double-quot تهران - جارپرس - رئیس جمهوری آمریکا گفت، پیش از اینکه عضویت اوکراین در ناتو در نظر گرفته شود، این کشور باید مشکل فساد را حل و سایر معیارها را برآورده کند و ایالات متحده به طور انحصاری در مورد پذیرش این کشور در اتحاد تصمیم نخواهد گرفت.
کد خبر : 58991
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 خرداد 1400 - 9:51
بایدن: اوکراین باید به معیارها برای پیوستن به ناتو برسد

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین روز از نشست ناتو به خبرنگاران گفت:‌ اوکراین هنوز باید برای حل مسائل و مشکلات مربوط به فساد در کشور اقداماتی انجام دهد. حقیقت این است که آنها باید برای آنکه به ناتو ملحق شوند، سایر معیارها را نیز در نظر بگیرند.

وی ادامه داد: در ضمن، ما تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا اوکراین را در موقعیتی قرار دهیم که بتواند در برابر تجاوز فیزیکی روسیه مقاومت کند و این که آیا اوکراین می‌تواند بخشی از ائتلاف نظامی ناتو شود یا خیر، فقط به من بستگی نخواهد داشت. این به اتحاد و نحوه رای گیری آنها بستگی دارد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.