0 نظر
159 بازدید

بازگشای منهول مسدود شده برروی کانال هدایت آب های سطحی شقایق منطقه ۱۹تهران

double-quot تهران -جارپرس-معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 19 گفت: منهول مسدود شده برروي کانال هدایت آب‌های سطحی در بوستان شقایق ناحیه یک در راستای رفع معضلات ناشی از آبگرفتگي در هنگام بارندگی بازگشایی شد.
کد خبر : 114620
| خبرنگار : کرم رحیمی
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 بهمن 1401 - 15:15
بازگشای منهول مسدود شده برروی کانال هدایت آب های سطحی شقایق منطقه ۱۹تهران

به گزارش  جارپرس ، مجید صبوری افزود: با توجه به عدم دسترسی به بخش هایی از کانال هدایت آب های سطحی بوستان شقایق ،عملیات رفع انسداد دریچه منهول توسط اکیپ اجرایی معاونت خدمات شهری و محیط زیست انجام شد.

او ادامه داد: بازگشایی منهول باعث می شود بتوانیم لوله های زیرزمینی را در مواقع لازم تعمیر، نظافت و پایش کنیم 

و با کاهش زمان تخلیه از بروز خطرات در معابر، پیشگیری از بحران در مواقع بارندگی و مشکلات ترافیکی جلوگیری شود.

این مسئول خواستار مشارکت شهروندان در پاکسازی شهر با عدم رها سازی زباله های شهری و نخاله های ساختمانی در شبکه جمع آوری آبهای سطحی شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.