0 نظر
75 بازدید

بازتاب نخستین نشست خبری رئیس‌جمهور در رسانه‌های خارجی

double-quot تهران - جارپرس- نخستین نشست خبری دکتر «مسعود پزشکیان» رئیس دولت چهاردهم با رسانه‌های داخلی و خارجی، امروز (دوشنبه) در رسانه‌های جهان بازتاب داشته است.
کد خبر : 144673
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 شهریور 1403 - 18:50
بازتاب نخستین نشست خبری رئیس‌جمهور در رسانه‌های خارجی

به گزارش ایرنا، در حالی که نخستین نشست خبری دکتر مسعود پزشکیان با حضور بیش از ۳۰۰ خبرنگار از رسانه‌های داخلی و خارجی در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شده است، رسانه‌های معتبر جهان به پوشش این نشست پرداخته‌اند.

خبرگزاری «رویترز» در بازتاب اولیه خود درباره این نشست خبری تیتر زد: «رئیس‌جمهور ایران ارائه موشک‌های هایپرسونیک به حوثی‌های یمن را تکذیب کرد».

این رسانه انگلیسی در این باره به نقل از اظهارات رئیس‌جمهور تصریح کرد: رفتن نیروی انسانی به یمن یک هفته طول می‌کشد؛ چگونه موشک به آنجا رفته و آنها ندیده‌اند. ما در ایران از این نوع موشک‌ها نداریم.

توافق اعضای بریکس باعث آسیب ندیدن از تحریم‌ها خواهد شد

خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان درباره نشست خبری مسعود پزشکیان نوشت: رئیس جمهور ایران در نخستین نشست خبری خود که با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد، گفت: با وجودی که ایران با دیگر کشورها مذاکره خواهد کرد اما به روابط خود با روسیه نیز ادامه خواهد داد.

این خبرگزاری ادامه داد: به عنوان بخشی از بازدید من از روسیه، در اجلاس سران بریکس شرکت خواهم کرد. اگر توافقی بین کشورهای عضو بریکس صورت بگیرد، تحریم‌ها به هیچ کشوری آسیب نخواهد رساند.

خبرگزاری «آپا/APA» جمهوری آذربایجان نیز با پوشش اظهارات رئیس‌جمهور درباره همکاری مشترک ایران با کشورهای همسایه گزارش داد: پزشکیان تاکید کرد که می‌توان با پاکستان، ترکمنستان، آذربایجان، ترکیه و دیگر کشورهای همسایه اقدامات مشترکی ایجاد کرد.

تکمیل می‌شود…

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.