0 نظر
211 بازدید

اهدای ۷۰۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا از سوی ژاپن به ایران

double-quot تهران - جارپرس - سفارت ژاپن در تهران اعلام کرد که دولت ژاپن تعداد ۷۰۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا ساخت این کشور را به جمهوری اسلامی ایران اهدا می کند. 
کد خبر : 78745
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 دی 1400 - 12:12
اهدای ۷۰۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا از سوی ژاپن به ایران

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، هایاشی وزیر امور خارجه ژاپن اعلام کرد که دولت ژاپن تعداد ۷۰۰هزار دوز واکسن آسترازنکا ساخت ژاپن را از طریق ساز و کار کوواکس به دولت جمهوری اسلامی ایران اهدا خواهد کرد.
بدین ترتیب تعداد کل واکسن های اهدایی ژاپن به حدود ۶/۳ میلیون دوز خواهد رسید.
ما امیدواریم اهدای این واکسن ها در کنار دیگر کمک های اضطراری ژاپن به ایران به ارزش ۴۰  میلیون دلار شامل اهدای ۶ دستگاه ام آر آی به استان های تهران، خوزستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و چهار محال و بختیاری در مهر ماه سال جاری و همچنین تهیه ۱۴ دستگاه سی تی اسکن و تجهیزات پزشکی پیشرفته دیگر،  نقش مهمی در مبارزه با کرونا در قالب همکاری ژاپن و ایران داشته باشد.
انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.