0 نظر
177 بازدید

انتقاد مقتدایی از کمبود انسولین در کشور

double-quot تهران - جارپرس - نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از کمبود انسولین و نوار قند خون در کشور انتقاد کرد و گفت که در صورت حل نشدن این مشکل، اقدامات نظارتی لازم صورت می‌گیرد.
کد خبر : 88532
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 فروردین 1401 - 19:46
انتقاد مقتدایی از کمبود انسولین در کشور

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، عباس مقتدایی درباره موضوع کمبود انسولین گفت: شخصاً به همراه نمایندگان، در مدت گذشته دوبار به وزیر بهداشت درخصوص کمبود انسولین و نوار قند خون تذکر داده‌ایم اما اقدام موثر و ملموسی صورت نگرفت.

وی افزود: در روزهای اخیر در اصفهان انسولین و… نایاب شده و افراد مبتلا به قند خون به طور جدی از مدیریت وزارت بهداشت گلایه‌مندند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: رییس جمهوری، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد همواره تاکید دارند که پشتیبان وزارت بهداشت هستند اما شرایط موجود بیانگر عدم توانمندی وزارت بهداشت در مدیریت وضعیت است. چرا ما باید هر لحظه در موضوع دارو و تجهیزات پزشکی با بی تدبیری برخی مدیران، بحران سازی کنیم و باعث ایجاد فشار مادی و معنوی به بیماران شویم؟

نماینده اصفهان افرود: در خصوص نایاب شدن انسولین در اصفهان و کشور به وزیر بهداشت نامه‌ای نوشتم و اگر اقدامی نشود، قطعاً برخورد نظارتی لازم را با آقای عین اللهی خواهیم داشت.

مقتدایی تصریح کرد: دولت نباید اجازه دهد که عدم مدیریت صحیح متولیان در وزارت بهداشت باعث کاهش سرمایه اجتماعی دولت شود. اخیراً وزارت بهداشت در بحث آزمون دستیاری پزشکی نیز حجم بالایی از نارضایتی را ایجاد کرده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.