0 نظر
160 بازدید

امیرعبداللهیان: نگرانی‌های امنیتی اردوغان را به بشار اسد منتقل کردم

double-quot تهران - جارپرس - وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدار اخیرش با بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه در دمشق گفت: در این دیدار نگرانی‌های امنیتی که رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور در سفر چند روزه قبل به آنکارا با من در میان گذاشتند به آقای اسد منتقل کردم.
کد خبر : 95194
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 تیر 1401 - 10:36
امیرعبداللهیان: نگرانی‌های امنیتی اردوغان را به بشار اسد منتقل کردم

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، حسین امیرعبداللهیان در صفحه اینستاگرام خود در ارتباط با سفر اخیرش به دمشق و دیدارش با بشار اسد رئیس جمهور سوریه نوشت: «در سفرم به سوریه به دیدار رئیس جمهور جناب بشار اسد رفتم. به ایشان گفتم سفر اخیر شما به تهران نقطه عطفی در مناسبات دو جانبه و در پیشبرد روابط دو کشور است. ایشان نیز دراین خصوص معتقد بودند که روابط ایران و سوریه در بیش از ۴۰ سال اخیر همیشه رو به رشد بوده و فراتر از روابط دو جانبه، یک همپیمانی راهبردی است.

در این دیدار حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و به آقای اسد گفتم سکوت غربی‌ها به این تجاوز آشکار را نشانه استانداردهای دوگانه این کشورها می‌دانم.

همچنین در این دیدار نگرانی‌های امنیتی ترکیه که رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور در سفر چند وقتم به آنکارا، با من در میان گذاشتند به آقای اسد منتقل کردم و با صراحت گفتم موضع جمهوری اسلامی ایران، حل مسائل از راه گفت‌وگو و همکاری است و مخالف توسل به زور و هرگونه عملیات نظامی علیه سوریه خواهیم بود.

اقای بشار اسد نیز بر اهمیت این سفر در شرایط کنونی تاکید کرد و معتقد بود با توجه به شرایط منطقه‌ای و جهانی، وضعیتی در حال شکل‌گیری است که موازنه را در منطقه تغییر می‌دهد. ایشان همچنین آمادگی کشورش را برای استقبال از هرگونه راه‌حلی مبتنی بر گفت‌وگو و با کمک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد و ابراز داشت از این‌که جمهوری اسلامی ایران بخشی از راه‌حل سیاسی در منطقه است، خرسند است.»

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.