الحاق سه فروند هواپیمای مسافربری به ناوگان هوایی کشور
![double-quot](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/double-quot.png)
![](images/stories/005602a.jpg)
![الحاق سه فروند هواپیمای مسافربری به ناوگان هوایی کشور الحاق سه فروند هواپیمای مسافربری به ناوگان هوایی کشور](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/no-thumbnail2.jpg)
به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، فرزانه شرفبافی افزود: قرار است دو فروند دیگر نیز پس از رفع مسایل فنی تا دو روز دیگر از فرودگاه مشهد به تهران منتقل شود.
با ورود این سه هواپیمای ایرباس ۳۱۹ که از یک کشور اروپایی خریداری شده حدود ۳۸۰ صندلی به ظرفیت ناوگان ایران ایر اضافه شد تا در سفرهای نوروزی از آن استفاده شود.
با الحاق این سه فروند هواپیمای ایرباس تعداد هواپیماهای عملیاتی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به ۳۲ فروند افزایش یافت.
این هواپیماها می توانند در مسیرهای تا هفت هزار کیلومتر پرواز کنند و هر سه فروند آن ساخت سال ۲۰۰۲ میلادی است و ایران ایر به صورت ملکی از این هواپیماها استفاده خواهد کرد.
این هواپیماها سال گذشته توسط یکی از شرکت های داخلی خریداری شده و تاکنون در فرودگاه هاشمی نژاد مشهد متوقف بودند؛ اما با خرید این سه فروند هواپیما توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، آنها به ناوگان هوایی ایران ایر اضافه شدند.
هر فروند از این هواپیماها دارای ۱۲۴ صندلی اکونومی و ۱۲ صندلی بیزینس کلاس است و در مجموع این هواپیماها میتوانند ۱۳۶ مسافر را در مسیرهای مختلف داخلی و خارجی جابه جا کنند.
در دوران پساتحریم هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای خرید ۲۰۰ فروند هواپیما سه قرارداد با شرکت های بوئینگ، ایرباس و ای.تی.آر امضا کرد.
طبق این قرار دادها ۱۶ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور شد که ۱۳ فروند آن توسط شرکت ای.تی.آر و سه فروند دیگر توسط ایرباس تحویل داده شد اما با اعمال تحریم های ظالمانه، خزانه داری آمریکا اجازه نداد بقیه هواپیماها وارد کشور شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰