اطلاعیه استانداری قم درباره عملیات خنثیسازی مهمات باقیمانده از تجاوز رژیم صهیونی
قم - چارپرس - استانداری قم از انجام عملیات ایمنسازی و خنثیسازی مهمات باقیمانده از جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی در محدوده آزادراه تهران خبر داد و از شهروندان خواست در زمان اجرای این عملیات، آرامش خود را حفظ کرده و از توقف غیرضروری در محل خودداری نمایند.
به گزارش جارپرس از ایرنا بنقل از استانداری قم، در اطلاعیه روز پنجشنبه استانداری قم آماده است: عملیات خنثیسازی و امحای مهمات بهجامانده از دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، عصر امروز پنجشنبه از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰، در محدوده مسیر آزادراه تهران (در حوزه استان قم) با رعایت کامل ضوابط و استانداردهای ایمنی و تحت نظارت دقیق نهادهای مسوول و تخصصی برگزار خواهد شد.
اطلاعیه افزوده است: از شهروندان تقاضا میشود در صورت مشاهده دود یا شنیدن صدای ناشی از عملیات خنثیسازی، ضمن حفظ خونسردی، از هرگونه توقف یا تجمع غیرضروری در محدوده یادشده خودداری فرمایند.
شایان ذکر است، صبح امروز نیز به منظور خنثیسازی مهمات باقیمانده از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، عملیات ایمنسازی در محدودهای از آزادراه تهران – قم از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با موفقیت اجرا شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰