0 نظر
201 بازدید

اسرائیل علیه حزب الله لبنان به شورای امنیت شکایت می‌کند

double-quot

تهران- جارپرس-یسرائیل کاتس وزیر خارجه رژیم اسرائیل گفت که این رژیم علیه حزب الله لبنان در شورای امنیت سازمان ملل شکایت می کند.

کد خبر : 32009
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 فروردین 1399 - 11:20
اسرائیل علیه حزب الله لبنان به شورای امنیت شکایت می‌کند

به گزارش تارنمای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، کاتس دیشب در توئیتی، حزب الله را به تلاش برای نفوذ در حصار مرزی متهم کرد وازدولت لبنان خواست به مسئولیت خود در راستای جلوگیری از به گفته وی، «این گونه تهدیدها علیه امنیت اسرائیل و کل منطقه» جامه عمل بپوشاند.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که سه ناحیه از حصار امنیتی بین لبنان و سرزمین‌های اشغالی آسیب دیده و مقامات نظامی اسرائیل نیروهای حزب الله را مسئول خسارت زدن به حصار امنیتی اقدام می‌دانند.

رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۶ با تجاوز به خاک لبنان منجر به رویداد یک درگیری خونین بین حزب الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی شد که نهایتا با اخراج صهیونیست‌ها از لبنان و پیروزی نیروهای مقاومت همراه شد.

رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به یک خودروی متعلق به نیروهای حزب الله نیز حمله پهپادی کرده است.

همچنین در سالهای اخیر رژیم صهیونیستی بارها به بهانه انتقال سلاح به لبنان با نقض حریم هوایی این کشور حملاتی را به خاک سوریه و لبنان داشته است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.