0 نظر
8 بازدید

رئیس قوه قضاییه:

استارتاپ‌ها هیات‌های ۳ یا ۵ نفره برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی تشکیل دهند+فیلم

double-quot تهران-جارپرس- رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیات‌های سه یا پنج نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از جمله راهکارهای کاهش پرونده‌های قضایی در این حوزه‌هاست که لازم است در این زمینه، اقدامات مربوطه توسط شرکت‌های نوآفرین انجام شود.
کد خبر : 154300
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 آبان 1404 - 15:40
استارتاپ‌ها هیات‌های ۳ یا ۵ نفره برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی تشکیل دهند+فیلم

به گزارش روز سه‌شنبه جارپرس از ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست بررسی چالش‌های قضایی شرکت‌های نوآفرین (استارتاپ‌ها)، با اشاره به جلسه روزهای گذشته سران قوا با نمایندگان تعدادی از استارتاپ‌ها که در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیت دارند، افزود: بخش قابل توجهی از مشکلات و مسائل قضایی ایجاد شده برای استارتاپ‌ها، قابلیت حل و فصل دارند و در راستای کاهش تعداد این پرونده‌ها، باید برخی اقدامات در دستور کار قرار گیرد.

محسنی اژه‌ای در همین راستا اظهار کرد: تشکیل هیئت‌های سه یا پنج نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از جمله راهکارهای کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست که لازم است در این زمینه، اقدامات مربوطه توسط شرکت‌های نوآفرین انجام شود.

گره‌گشایی رئیس قوه قضاییه از استارتاپ‌ها در پرونده‌های شاکیان خصوصی

 

 

رئیس قوه قضاییه گفت: از سوی دیگر، مدعی‌العموم نیز با مشاهده‌ اعلام و اصلاح خطا از سوی استارتاپ و عذرخواهی توسط آن، باید مساعدت‌ها و کمک‌های قانونی خود را در قبال پرونده‌ی آن به کار گیرد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بدون تردید، با اجرای این تمهیدات، می‌توان میزان پرونده‌های قضایی تشکیل شده برای استارتاپ‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

رئیس دستگاه قضا افزود: از سوی دیگر، ضروری است که دادستان‌ها و قضات از نگاه‌ها و نظرات تخصصی استارتاپ‌ها در رسیدگی به پرونده‌ها بهره ببرند.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: اجرای این تدابیر و تمهیدات در قبال استارتاپ‌ها، از سوی دادگستری و دادستانی تهران شروع خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.