0 نظر
228 بازدید

ارسال پیام تسلیت رئیس جمهوری ویتنام به دکتر روحانی

double-quot

کوالالامپور-جارپرس-‘چان دای گوآنگ’ رئیس جمهوری ویتنام روز چهارشنبه در پی وقوع زلزله غرب ایران که بر اثر آن دستکم ۴۳۲ تن جان خود را از دست دادند در پیامی به دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری، ضمن ابراز تسلیت، با ملت و دولت ایران ابراز همدردی کرد.

کد خبر : 23711
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 آبان 1396 - 4:54
ارسال پیام تسلیت رئیس جمهوری ویتنام به دکتر روحانی

به گزارش جارپرس از ایرنا، روزنامه ‘ویتنام نیوز’ که خبر ارسال پیام تسلیت رئیس جمهوری این کشور به حسن روحانی در آن منتشر شده، همچنین در خبر دیگری با تیتر ‘مقامات ایرانی عملیات امداد و نجات مرتبط با این زلزله را متوقف کردند’، نوشت: مسئولان ایرانی بیان کرده اند که شانس کمی برای یافتن بازماندگان بیشتری از این زلزله وجود دارد.
این روزنامه ویتنامی نوشت، بازماندگان این زلزله ۷٫۳ ریشتری که روستا و شهرهای نقاط مرزی کوهستانی ایران و عراق را لرزاند، شب را در هوای سرد به پاپان رساند و روز گذشته (سه شنبه ) نیز با کمبود آب و غذا مواجه بودند.
این روزنامه به نقل از ایرنا به ارائه تلفات این زلزله پرداخت و نوشت که هزاران تن از مردم زخمی شدند و هزاران خانه آسیب دید و دو روستا نیز به طور کامل تخریب شد.
ویتنام نیوز نوشت، در حالی که تعدادی از مردم شب را در چادرها به سر بردند، اما بسیاری دیگر نیز به دلیل ترس از وقوع مجدد زلزله که تاکنون ۱۹۳ پس لرزه داشته است، ترجیح دادند که در فضای باز بمانند.
ویتنام خود نیز از جمله کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا است که به دلیل مجاورت با آبهای آزاد و برخورداری از سواحل طولانی همواره در معرض طوفان، سیل و رانش زمین قرار دارد.
این کشور که هفته گذشته میزبان نشست سازمان همکاری های اقتصادی آسیا – پاسیفیک بود، پیش از برگزاری این نشست با طوفان و سیلی مواجه شد که بر اثر آن دستکم ۶۰ تن از شهروندان این کشور جان خود را دست دادند و خسارت های مالی زیادی به این کشور وارد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.