0 نظر
287 بازدید

اختلال ۷۲ ساعته ارتباط تلفنی در دو مرکز مخابراتی تهران از فردا

double-quot
تهران – جارپرس – ارتباط تلفنی در مرکزهای مخابرات شهید مدنی و دکتر حسابی به دلیل عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل از فردا ۲۰ بهمن ماه دچار اختلال می شود.
کد خبر : 19143
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 بهمن 1395 - 12:06
اختلال ۷۲ ساعته ارتباط تلفنی در دو مرکز مخابراتی تهران از فردا

به گزارش جارپرس به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه تهران، ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات شهید مدنی با پیش شماره های ۸۸۳۹ و ۸۸۹۵ تا ۸۸۹۹ در محدوده خیابان های فتحی شقاقی، خیابان یک ممیز چهار (۱٫۴)، پیروزه، میدان سلماس، بزرگراه جلال آل احمد و میدان گلها ارتباط تلفنی مختل می شود.
در مرکز مخابرات دکتر حسابی با پیش شماره های ۳۹۶۱، ۶۵۱۱، ۶۵۱۴ تا ۶۵۱۷، ۶۵۱۹ و ۶۵۵۹ در محدوده مرکز به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.
به گزارش ایرنا، پارسال در استان تهران شمار مشترکان تلفن ثابت هشت میلیون نفر و خط های نصب شده تلفن ثابت ۹ میلیون مورد بود.
پارسال تعداد تلفن های منصوبه در استان تهران سه میلیون ۵۲۵ هزار و ۵۵۵ شماره بود و تلفن های مشغول بکار نیز۳۴۳ هزار و ۵۵۲ شماره و افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان پارسال ۲٫۴ درصد بود.
شرکت مخابرات ایران نیز اعلام کرده است پارسال ضریب نفوذ تلفن ثابت در کل کشور از ۳۸٫۱۳ به ۳۸٫۲۲ درصد به نسبت جمعیت کشور افزایش یافت.
شرکت مخابرات تا پایان شهریورماه امسال ۳۰ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۱ شماره از مجموع ۳۷ میلیون و ۱۷ هزار و ۴۷ شماره مصوب را دایر کرد و توانست ضریب نفوذ خود را به نسبت جمعیت کشور به ۳۸٫۲۲ درصد افزایش دهد و شماره‌های دایری شهری را به ۲۵ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۸۹۹ و شماره دایری روستایی را به پنج میلیون و ۴۳ هزار و ۱۷۲ برساند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.