0 نظر
146 بازدید

آکار: مذاکرات درباره اف ۱۶ به جای خوبی رسیده است/ دمشق موضعمان درباره کُردها را درک کند

double-quot تهران - جارپرس - وزیر دفاع ترکیه در سخنانی به موضوعات مختلف از جمله روابط با سوریه، مذاکرات برای خرید جنگنده‌های اف۱۶ و تمدید توافق صادرات غلات اوکراین پرداخت.
کد خبر : 117438
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 اسفند 1401 - 16:51
آکار: مذاکرات درباره اف ۱۶ به جای خوبی رسیده است/ دمشق موضعمان درباره کُردها را درک کند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، خلوصی آکار در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی درباره روند مذاکرات آنکارا و واشنگتن برای خریداری جنگنده‌های اف۱۶ آمریکا گفت: مذاکرات با واشنگتن درباره جنگنده‌های اف۱۶ به مراحل مثبتی رسیده است.

وی درباره روابط با دمشق نیز گفت: ما از دمشق انتظار داریم که موضع ما در قبال یگان‌های مدافع خلق کُرد را درک کند.

آکار افزود: ما از ادامه مذاکرات میان آنکارا و دمشق پس از جلسات فنی که هفته آینده برگزار می‌شود، حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما خاک سوریه را اشغال نکرده‌ایم و حضور ما در آنجا با هدف مبارزه با تروریسم و ​​محافظت از مرزهای خود و تمامیت ارضی انجام می‌شود.

آکار در بخش دیگری از اظهاراتش به توافق صادرات غلات اوکراین اشاره و پیش‌بینی کرد که این توافق تمدید شود.

توافق صادرات غلات اوکراین از طریق دریای سیاه ۱۸ مارس پایان می‌یابد.

آکار در این باره تصریح کرد: طرف‌های روس و اوکراینی دیدگاه مثبتی به تمدید توافق غلات دارند و ما متقاعد شده ایم که در ۱۸ مارس تمدید خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.