0 نظر
194 بازدید

آموزش ترافیکی به ۱۵۰۰ کودک و والد منطقه ۱۵ تهران

double-quot
تهران – جارپرس – بیش از هزار و ۵۰۰ شهروند به همراه کودکان خود از ابتدای مهرماه با حضور در بوستان ترافیک منطقه ۱۵ تهران با مباحث ترافیکی آشنا شدند.

کد خبر : 27473
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 آبان 1397 - 7:02
آموزش ترافیکی به ۱۵۰۰  کودک و والد منطقه ۱۵ تهران

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ تهران، مسعود لواف زاده معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اشاره به اینکه آموزش موثر امروز، عملکرد موفق فردا را به دنبال دارد، افزود: دوره های آموزشی مهر ماه با همین شعار “آموزش موثر امروز ، عملکرد موفق فردا” در قالب کارگاه اخلاق و انضباط ترافیکی ، خط سفید، چراغ عابر پیاده برای ۱۵۹۰ کودک، والدین و شهروند به صورت متمرکز و غیرمتمرکز در بوستان ترافیک ، مدارس، سراهای محله و مهد کودکها برگزار شد.

لواف زاده اضافه کرد: برگزاری کلاس های آموزشی با اجرای برنامه های شاد و متنوع،نمایش عروسکی، اجرای سرود همیار پلیس از جمله برنامه های ویژه دانش آموزان بود که طی این مدت به اجرا درآمد.

به گفته وی بوستان ترافیک منطقه برنامه های متنوعی را بمنظور آموزش، آگاهی و نهادینه سازی فرهنگ ترافیک برای دانش آموزان و شهروندان همه روزه به اجرا درمی آورد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.