0 نظر
189 بازدید

آغاز عملیات ارتش لبنان علیه داعش

double-quot

بیروت – جارپرس – ژنرال «جوزف عون» فرمانده ارتش لبنان دقایقی پیش آغاز عملیات علیه داعش در ارتفاعات شرقی این کشور را اعلام کرد.

کد خبر : 22368
تاریخ انتشار : شنبه 28 مرداد 1396 - 4:47
آغاز عملیات ارتش لبنان علیه داعش

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، ژنرال عون ژنرال عون نام این عملیات را «فجر ارتفاعات» (فجر الجرود) اعلام کرد.
ارتش لبنان مرحله مقدماتی عملیات آزادسازی مناطق اشغالی ارتفاعات شرقی این کشور از دست گروه تروریستی تکفیری داعش را از چهارشنبه پیش با تسلط بر چند منطقه کلید زده بود اما صبح امروز (شنبه) فرمانده ارتش این کشور به صورت رسمی عملیات علیه داعش را اعلام کرد.
طی هفته های اخیر نیز ارتش لبنان با حملات توپخانه ای و راکتی مواضع داعش را هدف قرار داد.
ارتفاعات راس بعلبک و القاع حدود سه سال است که در اشغال گروه داعش است.
این منطقه که به مناطقی در سوریه وصل می شود مجموعا بیش از ۲۰۰ کیلومتر مساحت دارد.
گفته می شود حدود ۱۰۰۰ تروریست داعشی در این مناطق حضور دارند.
حدود یک ماه پیش در عملیاتی که با محوریت نیروهای حزب الله انجام شد، بخش های دیگری از مناطق مرزی لبنان و سوریه موسوم به ارتفاعات عرسال از حضور عناصر گروه تروریستی تکفیری جبهه النصره پاکسازی شد.
در نبرد علیه داعش اما قرار بر این است که ارتش لبنان محوریت اصلی عملیات را برعهده داشته باشد و نیروهای حزب الله با همکاری ارتش سوریه در خاک این کشور علیه داعش دست به عملیات بزنند.
همزمان با اعلام آغاز عملیات ارتش لبنان علیه داعش، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت نیز عملیات علیه مواضع این گروه در ارتفاعات القلمون غربی را که در امتداد ارتفاعات راس بعلبک در لبنان قرار دارد، آغاز کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.