0 نظر
217 بازدید

آغاز صدور کارت اعتباری خرید با توثیق سهام عدالت یا یارانه

double-quot تهران - جارپرس - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز آغاز صدور کارت اعتباری خرید با توثیق سهام عدالت یا یارانه و بدون نیاز به مراجعه به بانک‌ها خبر داد.
کد خبر : 52857
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 19 فروردین 1400 - 13:08
آغاز صدور کارت اعتباری خرید با توثیق سهام عدالت یا یارانه

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، محمد شریعتمداری، در صفحه توییترش نوشت: به ابتکار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برای نخستین بار تأمین مالی خرد مبتنی بر زنجیره تولید از طریق صدور کارت اعتباری خرید با هدف افزایش قدرت خرید مردم و با توثیق سهام عدالت یا یارانه، بدون نیاز به مراجعه به بانک‌ها آغاز شد.

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور صبح روز گذشته در جلسه هیئت دولت اعلام کرده بود که «هفته آینده یک کارت اعتباری که بانک‌ها می‌دهند در اختیار مردم قرار می‌گیرد. البته نیازی به مراجعه به بانک نیست و تمام کار آن الکترونیکی انجام می‌شود و مردم می‌توانند با پشتوانه سهام عدالت یا یارانه و یا اوراق دیگر بهادار از این کارت اعتباری بهره‌مند شوند. کسانی که سهام عدالت یک میلیون تومانی دارند ۱۴ میلیون و آن ها که سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی دارند ۷ میلیون اعتبار خواهند داشت.»

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.