آتش سوزی در یک مرکز تجاری فیلیپین با ۳۷ کشته احتمالی



به گزارش جارپرس از ایرنا به نقل از تارنمای خبری گاردین، آتش صبح شنبه در این مرکز تجاری چهار طبقه آغاز شد و به سرعت گسترش یافت.
آخرین گزارشها پیش از سپیده دم روز یکشنبه از ناموفق بودن تلاش آتشنشانان برای پایان دادن به این آتش سوزی حکایت دارد.
«پائولو دوترته» معاون شهردار داوائو و پسر رئیس جمهوری فیلیپین، شانس زنده ماندن افراد محبوس در ساختمان را «صفر» دانسته است.
«رالف کانوی» یک افسر پلیس در این رابطه میگوید: آتش از طبقه سوم آغاز شد که برای فروش اجناس پلاستیکی و مبلمان پارچهای و چوبی است. به همین جهت به سرعت گسترش یافته و همچنان خاموش نشده است.
«رودریگو دوترته» رئیس جمهوری فیلیپین که نزدیک به دو دهه شهردار داوائو بوده است، شنبه شب از محل آتشسوزی بازدید کرد.
داوائو بزرگترین شهر جنوبی فیلیپین و در ۶۰۰ مایلی مانیل پایتخت این کشور واقع شده است.
آتشسوزی این مرکز تجاری با وقوع طوفان و سیل در شهرهای مختلف فیلیپین همراه شده که تاکنون بیش از ۱۸۰ کشته برجای گذاشته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰