0 نظر
195 بازدید

۷۲ مدرسه مناطق زلزله‌زده با حضور وزیر آموزش و پرورش امروز افتتاح می‌شود

double-quot

تهران-جارپرس-محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش که جمعه شب با استقبال هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه وارد فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه شد، قرار است امروز (شنبه) ۷۲ مدرسه را در مناطق زلزله‌زده استان افتتاح کند.

کد خبر : 30989
تاریخ انتشار : شنبه 6 مهر 1398 - 5:56
۷۲ مدرسه مناطق زلزله‌زده با حضور وزیر آموزش و پرورش امروز افتتاح می‌شود

 

وزیر آموزش و پرورش صبح امروز (شنبه ۶ مهر) برای افتتاح همزمان این مدارس عازم شهرهای زلزله‌زده تازه‌آباد، ازگله، ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب شد و در ادامه در نشست مشترک شورای آموزش و پرورش و خیرین مدرسه ساز استان در سرسرای تدبیر استانداری حضور خواهد یافت.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه با اشاره به تخریب ۷۸ مدرسه در زلزله سال ۹۶ استان کرمانشاه گفت: باتوجه به کمک خیرین‌ مدرسه‌ساز بنا شد که ۲۰۵ مدرسه در مناطق زلزله‌زده ساخته شود.

مرزبان نظری به خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۷۳ مدرسه مهرماه سال گذشته افتتاح شد و امروز نیز ۷۲ مدرسه دیگر با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح می‌شود.

مدیرکل نوسازی مدارس کرمانشاه در ادامه توضیح داد: از ۷۸ مدرسه تخریبی در زلزله، ۲۵ مدرسه مربوط به مناطق شهری و ۵۳ مدرسه مربوط به مناطق روستایی بودند که کار ساخت تمام مدارس روستایی به پایان رسیده است.

نظری افزود: این مدارس با صرف ۸۰ میلیارد تومان اعتبار سازمان تجهیز و نوسازی مدارس، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی و  ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق خیرین مدرسه‌ساز احداث شده‌ است.

به گفته مدیرکل نوسازی مدارس کرمانشاه، ۷۲ مدرسه‌ای که امروز افتتاح می‌شوند، ۳۸۱کلاس درس دارند.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲کیلومتری شهر سرپل‌ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰شهرستان و یک هزار و ۹۳۲روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

مسئولان ارشد کرمانشاه گفته‌اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری استان را تا پایان سال ۹۸ تکمیل می‌کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.