0 نظر
212 بازدید

کسب نخستین مدال تاریخ سوارکاری ایران در بازی های داخل سالن آسیایی۲۰۱۷

double-quot

تهران-جارپرس-ایران برای نخستین بار در تاریخ رشته سوارکاری در پنجمین دوره بازی های داخل سالن آسیا و اقیانوسیه نشان گرفت که رنگ آن برنزی است.

کد خبر : 22884
تاریخ انتشار : شنبه 1 مهر 1396 - 12:18
کسب نخستین مدال تاریخ سوارکاری ایران در بازی های داخل سالن آسیایی۲۰۱۷

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از کمیته ملی المپیک ؛ «داود پوررضایی» و «امیرحسین حبیبی» دو سوارکار ایران که روز شنبه و در ادامه این رقابت ها در رشته سوارکاری پرش با ارتفاع ۱۴۵سانتیمتر به مرحله فینال راه یافته بودند ، پوررضایی زمان ۴۱٫۸۶ ثانیه را ثبت بدون خطا نخستین مدال برنز سوارکاری را کسب کرد.
حبیبی هم با ثبت زمان ۸٫۶۹٫۲۰ و ۴ خطا دستش از مدال کوتاه ماند. اعضای تیم ملی پرش پیشتر در بخش تیمی به عنوان هفتمی این رقابت ها دست یافت.
پوررضایی پس از کسب مدال برنز مسابقات پرش با اسب گفت: در بخش تیمی مشکلی برای من پیش آمد و اسب من به مانع روی آب واکنش نشان داد و اگر این اتفاق نمی افتاد بهتر نتیجه را می گرفتیم. اما خرسندم که مدال کسب کردم هر چند توقع کسب نشان طلا داشتم.
وی افزود: فدراسیون سوارکاری با انتخاب یک سرمربی باتجربه توانسته خوب عمل کند که امیدوارم نگاه ها به رشته سوارکاری تغییر کند.
نخستین مدال آور سوارکاری ایران اظهارداشت که ایران در رشته سوارکاری برای اولین بار توانست با اسب های خود در رقابت رسمی حضور یابد .
پوررضایی یادآور شد :قرار بود در بازی های آسیایی کره جنوبی شرکت کنیم، اما کمیته ملی المپیک این را مدال آور ندانست که امیدوارم نگاه ها به این رشته تغییر کند.
همچنین «رامین شفیعی» طراح ایرانی و بین المللی پرش اسب که از سوی فدراسیون جهانی سوارکاری برای طراحی مسیر بازی های عشق آباد هم انتخاب شده است، از سوی مسئولان برگزاری این رقابت ها قدردانی شد.
شفیعی در این باره گفت: جزو معدود طراحان بین المللی هستم که طراحی مسیرهای اسب سواری در آمریکا، کانادا، استرالیا و اروپا را برعهده داشته ام.
این طراح ایرانی و بین المللی پرش اسب افزود: اما در ایران تنها سالی یک بار طراحی مسیرهای پرش با اسب را برعهده داشته ام. در بازی های داخل سالن، در تیم من سه ایرانی به همراه یک نفر از گرجستان حضور دارند.
وی که پیشتر عضو کمیته بین المللی طراحی مسیر پرش با اسب المپیک آتن بود، اکنون عضو پرش با اسب کنفدراسیون آسیاست.
کاروان ورزشی ایران تاکنون در مجموع ۶۷ نشان شامل ۱۷طلا، ۱۴ نقره و ۳۶ برنز در این رقابت ها کسب کرده است.
پنجمین دوره بازی های داخل سالن آسیا و اقیانوسیه که از ٢۶شهریور آغاز شده است تا پنجم مهرماه در عشق آباد ادامه دارد.
کاروان ورزشکاران ایران که به نام شهید مدافع حرم «محسن حججی» نامگذاری شده با ۲۱۴ ورزشکار (۱۱۵مرد و ۶۶زن ) به این رقابت ها اعزام شده است. این کاروان در ۲۰ رشته فوتسال، تنیس روی میز، کیک بوکسینگ، موی تای، سامبو، کوراش، جوجیتسو، بولینگ و بیلیارد، دوچرخه سواری، دوومیدانی، شنا، وزنه برداری، کشتی آزاد و فرنگی ، کشتی پهلوانی، کشتی با کمربند (آلیش)، بسکتبال سه در سه، تکواندو، سوارکاری و شطرنج مسابقه می دهد.
کاروان ایران با ۸۲ ورزشکار در چهارمین دوره بازی‌های داخل سالن آسیا در کره جنوبی با سه مدال طلا، ۶ نقره و دو برنز در رده ششم ایستاد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.