0 نظر
10 بازدید

پرونده «هم‌میهن» در راه دادسرا/ توقیف با اجماع هر هفت عضو هیئت نظارت

double-quot تهران- جارپرس -روزنامه «هم‌میهن» به دلیل تخلف از حدود مقرر در ماده ۶ قانون مطبوعات و به استاند تبصره ماده ۱۲ این قانون، توقیف شده است و پرونده این روزنامه برای رسیدگی به تخلفات به دادسرای فرهنگ و رسانه ارجاع می‌شود.
کد خبر : 155703
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 بهمن 1404 - 16:50
پرونده «هم‌میهن» در راه دادسرا/ توقیف با اجماع هر هفت عضو هیئت نظارت

به گزارش جارپرس ازمیزان  – پرونده روزنامه «هم‌میهن» که به دلیل تخلف از حدود مقرر در ماده ۶ قانون مطبوعات و به استناد تبصره ماده ۱۲ این قانون، توقیف شده بود، به زودی به دادسرای فرهنگ و رسانه ارجاع می‌شود.

پیش از این و در گذشته نیز تخلفات متعدد این رسانه در جلسه هیئت نظارت بر مطبوعات مطرح شده و با وجود دفاعیات نماینده مدیران مسئول، در مواردی منجر به صدور تذکر و اخطار و همچنین برگزاری جلسه گفت‌و‌گو با مدیر مسئول هم‌میهن شده بود.

گفتنی توقیف روزنامه هم میهن به دلیل نشر مطالبی که مصداق لطمه به اساس نظام جمهوری اسلامی ایران تشخیص داده شد، در روز دوشنبه گذشته، با اجماع هر هفت عضو هیئت نظارت بر مطبوعات توقیف شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.