0 نظر
168 بازدید

پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی در اولویت برنامه ها

double-quot
تهران – جارپرس – مشاور ارتقاء سلامت اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت:هفته گذشته یازدهمین کمیته مشاورین قطب های سازمان غذا و دارو با حضور دکتر جنت، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
کد خبر : 19801
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 اسفند 1395 - 10:38
پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی در اولویت برنامه ها

 

 

به گزارش جارپرس، سعید رضایی، مشاور ارتقاء سلامت اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو ” ایفدانا ” با بیان اینکه هفته گذشته یازدهمین کمیته مشاورین قطب های سازمان غذا و دارو در محل سالن ابن سینا آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و با حضور دکتر جنت، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد، گفت: در این جلسه موضوعتی مختلفی از جمله یکسان سازی برنامه های عملیاتی و طرح ملی پایش و پالایش برچسب گذاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

وی افزود: همچنین مطالب و توضیحات لازم در خصوص بخش های مختلف سامانه TTAC به مدیران و کارشناسان قطب های حاضر داده شد.

 

رضایی ادامه داد: در این جلسه در رابطه با نقش و وظایف معاونت های غذا و دارو با توجه به راه اندازی سامانه TTAC و ارتقاء عمل و دامنه برنامه های عملیاتی مطالبی توسط دکتر جنت عنوان شد.

 

وی در پایان گفت: دوازدهمین جلسه در ابتدای سال ۹۶ در اوایل اردیبهشت ماه برگزار خواهد گردید.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.