0 نظر
22 بازدید

پاکستان حملات اشغالگران اسرائیلی به بیمارستان‌های غزه را محکوم کرد

double-quot اسلام‌آباد - جارپرس - پاکستان با محکوم کردن حملات وحشیانه رژیم اشغالگر اسرائیل به بیمارستان‌های شهر غزه و هدف قرار دادن عامدانه غیرنظامیان، خواهان اقدام قاطع جامعه جهانی برای کنترل جنایات صهیونیست‌ها و حفاظت از فلسطینیان شد.
کد خبر : 150347
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 فروردین 1404 - 10:52
پاکستان حملات اشغالگران اسرائیلی به بیمارستان‌های غزه را محکوم کرد

به گزارش روز سه‌شنبه جارپرس از ایرنا، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز با صدور بیانیه‌ای گفت: حملات (رژیم) اسرائیل که بخشی از حرکت عامدانه در هدف قرار دادن مراکز درمانی است، نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه محسوب می‌شود.

شفقت علی خان اضافه کرد: وقوع این حملات در روز یکشنبه نخل، که یک مناسبت مقدس برای مسیحیان است، بی‌توجهی آشکار صهیونیست‌ها به مقدسات مذهبی و جان غیرنظامیان را برجسته می‌کند.

وی تاکید کرد که پاکستان خواهان پایان فوری جنایات (رژیم) اسرائیل است که منجر به کشتار بی‌رحمانه فلسطینیان بی‌گناه از جمله زنان و کودکان، و تخریب سیستماتیک زیرساخت‌های غیرنظامی شده است.

علی خان گفت: حملات بی‌وقفه (رژیم) اسرائیل، سیستم مراقبت‌های بهداشتی غزه را فلج و بیماران بدحال را از مراقبت‌های پزشکی حیاتی محروم کرده است. این اقدامات، همراه با محاصره کمک‌های بشردوستانه، نشان دهنده یک استراتژی عمدی برای طولانی کردن رنج و تشدید درگیری در سرزمین‌های اشغالی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اظهار داشت: ما توقف فوری خصومت‌ها را از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی خواستار هستیم و حمایت خود را از تشکیل یک کشور فلسطین پایدار، مستقل و دارای حاکمیت در مرزهای قبل از ژوئن ۱۹۶۷ با قدس شریف به عنوان پایتخت آن، بار دیگر اعلام می‌کنیم.

پاکستان از جامعه بین‌المللی می‌خواهد که برای پاسخگو کردن رژیم اسرائیل و محافظت از غیرنظامیان فلسطینی در برابر خشونت بیشتر، اقدامات قاطعی انجام دهد.

نمایندگان مجلس ملی پاکستان روز گذشته با صدور قطعنامه مشترک ضمن همبستگی با فلسطینیان، تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند.

سناتور اعظم نذیر تارر وزیر دادگستری پاکستان نیز در جلسه مجلس ملی گفت: دولت و مردم پاکستان به خط مشی و اندیشه‌های بنیانگذار فقید خود محمد علی جناح در حمایت از آزادی فلسطین پایبند هستند و اسرائیل را یک رژیم جعلی و نامشروع می دانند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.