0 نظر
70 بازدید

واگذاری سهام صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی روی میز خصوصی سازی

double-quot تهران- ایرنا- جلسه بررسی نحوه واگذاری سهام متعلق به صندوق‌ بازنشستگی تامین اجتماعی و شرکت‌های تابعه آنها با استفاده از ظرفیت‌های سازمان خصوصی‌سازی برگزار شد.
کد خبر : 158717
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 31 شهریور 1405 - 16:32
واگذاری سهام صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی روی میز خصوصی سازی

به گزارش جارپرس از ایرنا از سازمان خصوصی‌سازی، جلسه بررسی نحوه واگذاری سهام متعلق به صندوق‌ بازنشستگی تامین اجتماعی و شرکت‌های تابعه آنها، سه‌شنبه ۳۱ شهریور به ریاست زهره عالی‌پور معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس‌کل سازمان خصوصی‌سازی در محل این سازمان برگزار شد.

در این نشست که با حضور غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی، جمعی از مدیران ارشد آن سازمان و اعضای هیأت عامل سازمان خصوصی‌سازی برگزار شد، موضوع واگذاری سهام متعلق به صندوق‌ بازنشستگی تامین اجتماعی و شرکت‌های تابعه آنها با استفاده از ظرفیت‌های سازمان خصوصی‌سازی، در راستای اجرای بندهای «پ» و «ت» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه حاضران ضمن بررسی ابعاد و موضوعات مرتبط با واگذاری سهام، به تبادل نظر درخصوص الزامات و فرآیندهای اجرایی آن پرداختند. در پایان مقرر شد سازمان تأمین اجتماعی پس از بررسی موضوعات مطرح‌شده در هیأت امنای صندوق‌ بازنشستگی تامین اجتماعی، نتایج و موارد مورد نظر را به منظور انجام اقدامات بعدی به سازمان خصوصی‌سازی منعکس کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.